Η Πρώτη Ελληνική Μηχανή Σύγκρισης Κινητών από το TechValue

Σύγκριση κινητών, Η Πρώτη Ελληνική Μηχανή Σύγκρισης Κινητών από το TechValue

Σύγκριση κινητών, Η Πρώτη Ελληνική Μηχανή Σύγκρισης Κινητών από το TechValue

Το development της πρώτης Ελληνικής μηχανής σύγκρισης κινητών ξεκίνησε προς τα τέλη του 2020. Βασικός σκοπός της είναι οι χρήστες εύκολα και γρήγορα να αναγνωρίζουν τις βασικές διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά μεταξύ 2 συσκευών.

Η μηχανή σύγκρισης του TechValue μπορεί να συγκρίνει με τον εξειδικευμένο της αλγόριθμο πάνω από 20 πεδία! Πολλά από τα πεδία μάλιστα δεν είναι μόνο απλά νούμερα, αλλά χαρακτηριστικά που χρειάστηκαν αρκετή προσπάθεια, ώστε να γίνουν συγκρίσημα μεταξύ τους και να μπορούν να συνεργαστούν με τον custom αλγόριθμο.

Μόνο το Data Entry κράτησε μήνες και σύντομα τα συγκρίσιμα πεδία θα ξεπεράσουν τα 30, για να δημιουργήσουμε την απόλυτη εμπειρία σύγκρισης.

Η σύγκριση θα λέγαμε πως είναι κάτι παραπάνω από έξυπνη, αφού πολλά πεδία δεν συγκρίνονται «απόλυτα». Για παράδειγμα στο πεδίο της χωρητικότητας της μπαταρίας, αν δύο smartphone δεν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, τότε ο αλγόριθμος δεν θα δώσει το πλεονέκτημα σε καμία συσκευή, ώστε ο χρήστης να οδηγηθεί σε ένα πιο αξιόπιστο και φυσικά αυτοματοποιημένο αποτέλεσμα.

Ένα ακόμα παράδειγμα είναι η σύγκριση της έκδοσης του λειτουργικού Android και iOS όταν μία συσκευή κυκλοφορεί. Προφανώς όσο πιο “φρέσκια” είναι η έκδοση τόσο το καλύτερο, αφού ως γνωστόν μακροχρόνια θα έχει καλύτερη υποστήριξη. Όταν όμως ο χρήστης συγκρίνει Android με iOS, στο πεδίο του λειτουργικού κυκλοφορίας δεν θα γίνει καμία σύγκριση, γιατί είναι πραγματικά ακατόρθωτο να έχουμε “νικητή” αυτοματοποιημένα μεταξύ Android και iOS! Αυτές είναι μόνο μερικές από τις έξυπνες λειτουργίες της μηχανής, αφού στη πραγματικότητα θα θέλαμε τουλάχιστον 3.500 λέξεις για να τις αναλύσουμε όλες.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.