Πρωτότυπο Google Pixel 7 βρέθηκε καταχωρημένο σε eBay και Facebook Marketplace

google pixel 7, Πρωτότυπο Google Pixel 7 βρέθηκε καταχωρημένο σε eBay και Facebook Marketplace

Ένα πρωτότυπο Google Pixel 7 καταχωρήθηκε στο eBay και στο Facebook Marketplace αργά χθες. Οι δύο καταχωρήσεις πραγματοποιήθηκαν από το ίδιο άτομο, ενώ ένα screenshot έδειχνε την τοποθεσία του πωλητή στο McKinney του Τέξας.

google pixel 7, Πρωτότυπο Google Pixel 7 βρέθηκε καταχωρημένο σε eBay και Facebook Marketplace

Η καταχώριση του eBay δημοσιεύτηκε στο Reddit μέσω r/Android και, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Ωστόσο, η πρώτη καταχώρηση έγινε στο Facebook Marketplace, σύμφωνα με τον Brandon Lee του This is Tech Today.

Η καταχώριση του Marketplace είχε τον τίτλο Pixel 6, όμως οι εικόνες έδειχναν ένα πρωτότυπο Pixel 7 πριν από την παραγωγή, κάτι που αποκαλύπτεται από το ασυνήθιστο λογότυπο και τα σημάδια στο hardware.

Σύμφωνα με ένα άλλο Tweet του Brandon, είναι πιθανό ο πωλητής να είχε πολλές πρωτότυπες μονάδες Pixel 7. O τρόπος με τον οποίο τις απέκτησε ο πωλητής δεν είναι γνωστός, ενώ, κοιτώντας πιο προσεκτικά, βλέπουμε ότι οι εικόνες καταγράφηκαν από ένα πρωτότυπο Google Pixel 7 Pro.

Η καταχώριση στο eBay αφαιρέθηκε από τον πωλητή “επειδή υπήρξε σφάλμα στην καταχώριση” λίγες ώρες αφότου έγινε viral στο Reddit και την ανακάλυψαν ειδησεογραφικά πρακτορεία τεχνολογίας.

Oι παρακάτω εικόνες είναι αυτές που υπήρχαν στην καταργημένη πλέον καταχώριση του eBay. Τόσο το Pixel 7 που όσο και το Pixel 7 Pro επιβεβαιώνουν το hardware που μας έδειξε η Google νωρίτερα αυτό το μήνα.

google pixel 7, Πρωτότυπο Google Pixel 7 βρέθηκε καταχωρημένο σε eBay και Facebook Marketplace google pixel 7, Πρωτότυπο Google Pixel 7 βρέθηκε καταχωρημένο σε eBay και Facebook Marketplace google pixel 7, Πρωτότυπο Google Pixel 7 βρέθηκε καταχωρημένο σε eBay και Facebook Marketplace google pixel 7, Πρωτότυπο Google Pixel 7 βρέθηκε καταχωρημένο σε eBay και Facebook Marketplace google pixel 7, Πρωτότυπο Google Pixel 7 βρέθηκε καταχωρημένο σε eBay και Facebook Marketplace google pixel 7, Πρωτότυπο Google Pixel 7 βρέθηκε καταχωρημένο σε eBay και Facebook Marketplace google pixel 7, Πρωτότυπο Google Pixel 7 βρέθηκε καταχωρημένο σε eBay και Facebook Marketplace google pixel 7, Πρωτότυπο Google Pixel 7 βρέθηκε καταχωρημένο σε eBay και Facebook Marketplace google pixel 7, Πρωτότυπο Google Pixel 7 βρέθηκε καταχωρημένο σε eBay και Facebook Marketplace

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.