Πρόβλημα στη φόρτιση του Pixel 3 το κάνει να απενεργοποιείται

πρόβλημα φόρτιση pixel 3 απενεργοποιείται, Πρόβλημα στη φόρτιση του Pixel 3 το κάνει να απενεργοποιείται

Είναι αλήθεια πως δεν είναι και λίγα τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στα νέα smartphone της Google, με το Pixel 3 να παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα κατά τη φόρτιση, λίγο μετά την ανακοίνωση της εταιρείας για τη διόρθωση σχετικά με τη διαχείριση της RAM.

Υπάρχουν αναφορές σχετικά με σοβαρό πρόβλημα που παρουσιάζεται κατά τη φόρτιση του Pixel 3, όπου η συσκευή υπερθερμαίνεται υπερβολικά σε σημείο που απανεργοποιείται μόνο του έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Θα πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι το κοινό στοιχείο των αναφορών είναι το ότι οι κάτοχοι των Pixel 3 συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της φόρτισης, με ορισμένους να απολαμβάνουν τη μουσική τους, άλλοι να παρακολουθούν ταινίες ενώ άλλοι πραγματοποιούν video-κλήσεις.

Αυτό που βγαίνει σα συμπέρασμα είναι το ότι οι συσκευές πιέζονται ακόμα περισσότερο όταν τις χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια της φόρτισης μιας και όχι μόνο “ανεβάζουν” θερμοκρασία λόγω της χρήσης αλλά και λόγω της φόρτισης, με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνονται και να απενεργοποιούνται. Επειδεί όμως δε θα είναι η μοναδική συσκευή που κάποιος χρησιμοποιεί ενώ αυτή φορτίζει και από τη στιγμή που δεν έχουν ακουστεί ανάλογα περιστατικά με άλλα smartphone, τότε κάτι θα πρέπει να συμβαίνει με τα Pixel 3.

Οι κύκλοι φόρτισης των συσκευών συνήθως περιλαμβάνουν ορισμένα βήματα τα οποία θα αποτρέψουν την εκδήλωση ορισμένων άσχημων καταστάσεων και υπάρχουν περιπτώσεις που η ίδια η συσκευή θα υπερθερμανθεί έτσι ώστε να διακοπεί η φόρτιση της συσκευής, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις η συσκευή απενεργοποιείται, με τη διαδικασία της φόρτισης να συνεχίζεται.

Τέλος, αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα μιας και οι περισσότεροι κοιμόμαστε το βράδυ και έχουμε τις συσκευές μας να φορτίζουν δίπλα μας, ενώ στην περίπτωση που τα πράγματα γίνουν ακόμα χειρότερα, τότε θα πιαστούμε κυριολεκτικά στον ύπνο.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

To τσιρκο μεντρανο συνεχίζεται της Google. Πραγματικά λυπάμαι όλους που θα τα σκάσουν για να το αγοράσουν και θα έχει τέτοια προβλήματα.

Flagship killer

Μάλιστα….
Ειδικά φέτος Google και Apple….
Ότι πληρώσεις παί…. χαχαχαχα

Jimis

Εντάξει..Η google το τερμάτισε..
Και να προσπαθήσει δεν θα βρει άλλο πρόβλημα..
Τα έχει παρουσιάσει όλα!!!!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

καποτε τα λεγαμε μονοι μας οτι τα pixel Ειναι ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΠΑΚΙΑ…. παντα έτσι ήταν! …καποτε θα το καταλαβουν ολοι!

mech.al.

Να εξαγοράσει και την LG ως τεχνολογικό παρτενέρ και να τα κάνουν πάλι π…άνα! 😆

chris

Ολα τα κινητα εχουν θεματα στις αρχες απο οποια εταιρεια, οποιοδηποτε κοστους.
Το θεμα ειναι να λυνονται και μαλιστα γρηγορα.
Εγω πηρα ενα XS max και ειχε θεμα με τη φορτιση με κλειστη οθονη, ευτυχως ηταν software και σε 1 βδομαδα διορθωθηκε.
Το XS ειναι καταπληκτικη συσκευη, οπως ειναι και το Pixel 3, αυτο δεν το κανει “σαπακι”.

_legri_

Το άρθρο αναφέρει:

‘Θα πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι το κοινό στοιχείο των αναφορών είναι το ότι οι κάτοχοι των Pixel 3 συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της φόρτισης, με ορισμένους να απολαμβάνουν τη μουσική τους, άλλοι να παρακολουθούν ταινίες ενώ άλλοι πραγματοποιούν video-κλήσεις.’

Να την κράξουμε τη Google, κι γω μαζί, εκεί που πρέπει.
Να κράξουμε όμως και αυτούς που έχουν τη κακή συνήθεια να φορτίζουν τις συσκευές τους και ταυτόχρονα να ‘παίζουν’ με το κινητό τους.
Δηλαδή λίγο λογική δεν υπάρχει;
Φόρτισε το και άστο στην ησυχία του, μη το σκαλίζεις.

Darth

Beta phone hit again

Darth

@ _legri_ καλά φόρτιση και χρήση είναι ότι χειρότερο άλλα περισσότεροι που το κάνουν αυτό κανονικά δεν πρέπει να κάνουν παράπονο καθώς ξέρουν (από εμπειρία πλέον) οτι συσκευή με αυτή την χρήση σε ένα χρόνο θα βγει off και θα πάνε για άλλη

Theo

Καλά αυτό με την Φόρτιση και την ταυτόχρονη χρήση δεν αποτελεί δικαιολογία για την δυσλειτουργια σε πολλους τομείς του ενός κινητού που κυκλοφορεί η Google.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.