Πρόβλημα στη γρήγορη φόρτιση του Pixel XL προκαλεί το Android 9.0 Pie

androidpie1

Η αναβάθμιση του Google Pixel XL σε Android 9.0 Pie φαίνεται να έχει προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία της γρήγορης φόρτισης, πάντα με τη χρήση του γνήσιου φορτιστή, με τις αναφορές των χρηστών να γίνονται όλο και περισσότερες.

Το πρόβλημα με τη γρήγορη φόρτιση υπήρχε ακόμα όταν το Android Pie βρισκόταν στις beta εκδόσεις και φαίνεται πως μέχρι και την επίσημη κυκλοφορία του δεν έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό, με ορισμένους κατόχους των Pixel XL να αναφέρουν πως το πρόβλημα παραμένει. Οι χρήστες αναφέρουν πως όταν χρησιμοποιούν το γνήσιο φορτιστή και καλώδιο που υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση USB Power Delivery, δεν αναγράφεται η ένδειξη “Charging rapidly” όπως γινόταν πριν την αναβάθμιση σε Android P beta αλλά και σε Android 9.0 Pie.

Εκτός του γνήσιου φορτιστή και του καλωδίου του Pixel XL, υπάρχουν και τα αντίστοιχα από άλλες εταιρείες που είναι συμβατά με το πρότυπο USB Power Delivery (USB-PD) και επιτρέπουν τη γρήγορη φόρτιση της συσκευής. Αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι πως η αρχική αναφορά στο Google Issue Tracker έχει κλείσει με το χαρακτηρισμό “Δεν επιδιορθώνεται” και πως “οι αλλαγές που χρειάζονται για να λυθεί το πρόβλημα δεν είναι εφικτές”, δημιουργώντας προβληματισμό στους κατόχους των συγκεκριμένων smartphone.

Ένας άλλος κάτοχος του Pixel XL αναφέρει πως χρησιμοποιώντας το γνήσιο φορτιστή η γρήγορη φόρτιση δε λειτουργεί, ενώ άλλος αναφέρει πως εμφανίζεται στην οθόνη η ένδειξη “Charging rapidly” ενώ με κάθε άλλο φορτιστή που έχει στην κατοχή του και έχει αγοράσει από το Google Store, η ένδειξη αλλάζει σε “Charging” ή “Charging Slowly”.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό που βρίσκεται η “ρίζα” του προβλήματος και δεν αποκλείεται η Google να έχει αλλάξει την ένδειξη στην οθόνη κατά τη διάρκεια της γρήγορης φόρτισης. Αυτό που είναι ακόμα πιο μυστήριο είναι ότι το Google Pixel δεν εμφανίζει το πρόβλημα αυτό, με τους χρήστες του Pixel XL να πρέπει να περιμένουν μια απάντηση και ενδεχόμενη λύση από τη Google σχετικά με αυτό το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Το λογισμικό της Google, προκαλεί πρόβλημα στη συσκευή της Google…
Μάλιστα

Darth

Από τότε που βγήκαν τα Pixel μετά από κάθε update μόνο προβλήματα ακουο και μάλιστα πολλές φορές σοβαρά.
Beta testers χιλιάρικο έχουν γίνει χρήστες του pixel

be happy

Να δούμε ποια έχει τα περισσότερα προβλήματα η Google με το Pixel XL ή το Iphone 8, Iphone X της Apple;

GREGORIO

Sorry όχι πως με ενδιαφέρουν τα κινητά της Pixel αλλά πως ζει αυτήν η εταιρία ? δεν υπάρχει άρθρο που να μην αναφέρει προβλήματα, συνεχώς για προβλήματα στα κινητά της διαβάζω… υπάρχει κόσμος δηλαδή που λέει αχ τι ωραίο κινητό θα μου βγάλει και καμιά δεκαριά προβλήματα ας πάω να το πάρω ?

Jimis

GREGORIO ας το καλύτερα..

I am

Έχει την καλύτερη κάμερα και είναι η βασική εταιρία με άμεση χρήση λογισμικού . Όποιος έχει πιξελ λέει ότι είναι υπέροχο. Απλά διαβάζεις αναφορές Γρηγόρη. Όλα τα μοντέλα βγάζουν και μοντέλα με προβληματάκια που λύνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel

Pixel Fall Launch: Μάθε όλα όσα ανακοίνωσε μόλις η Google

Με εικόνες από το Store της στο κέντρο της Νέας Υόρκης μας υποδέχτηκε η Google στο Pixel Fall Launch.

Smartphones Google Pixel

H Google προετοιμάζεται για την παραγωγή 7 εκ. Pixel 6 smartphones

H Google περιμένει υψηλές πωλήσεις και μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον για το Google Pixel 6 που θα παρουσιάσει σε λίγο.

Smartphones Realme

Η Realme ανακοινώνει επίσημα τα GT Neo 2T και το Q3s

H Realme έκανε στην Κίνα τα επίσημα αποκαλυπτήρια του GT Neo 2T και του Q3s τα οποία επιβεβαιώνουν τη σχετική φημολογία.

Smartphones LG Samsung Samsung Galaxy S22 Ultra

Η Samsung μπορεί να δανειστεί την κάμερα του S22 από την LG

Θα έχουν οι πίσω κάμερες ένα σχήμα P όπου θα έχουμε τρεις φακούς στην μια πλευρά και 2 στην άλλη ή θα έχουμε τις κάμερες σε σχήμα 11 με δύο λωρίδες κάμερας για κάθε κάθετο σετ;