Πρόβλημα στη γρήγορη φόρτιση του Pixel XL προκαλεί το Android 9.0 Pie

πρόβλημα γρήγορη φόρτιση pixel xl android pie, Πρόβλημα στη γρήγορη φόρτιση του Pixel XL προκαλεί το Android 9.0 Pie

Η αναβάθμιση του Google Pixel XL σε Android 9.0 Pie φαίνεται να έχει προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία της γρήγορης φόρτισης, πάντα με τη χρήση του γνήσιου φορτιστή, με τις αναφορές των χρηστών να γίνονται όλο και περισσότερες.

Το πρόβλημα με τη γρήγορη φόρτιση υπήρχε ακόμα όταν το Android Pie βρισκόταν στις beta εκδόσεις και φαίνεται πως μέχρι και την επίσημη κυκλοφορία του δεν έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό, με ορισμένους κατόχους των Pixel XL να αναφέρουν πως το πρόβλημα παραμένει. Οι χρήστες αναφέρουν πως όταν χρησιμοποιούν το γνήσιο φορτιστή και καλώδιο που υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση USB Power Delivery, δεν αναγράφεται η ένδειξη “Charging rapidly” όπως γινόταν πριν την αναβάθμιση σε Android P beta αλλά και σε Android 9.0 Pie.

Εκτός του γνήσιου φορτιστή και του καλωδίου του Pixel XL, υπάρχουν και τα αντίστοιχα από άλλες εταιρείες που είναι συμβατά με το πρότυπο USB Power Delivery (USB-PD) και επιτρέπουν τη γρήγορη φόρτιση της συσκευής. Αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι πως η αρχική αναφορά στο Google Issue Tracker έχει κλείσει με το χαρακτηρισμό “Δεν επιδιορθώνεται” και πως “οι αλλαγές που χρειάζονται για να λυθεί το πρόβλημα δεν είναι εφικτές”, δημιουργώντας προβληματισμό στους κατόχους των συγκεκριμένων smartphone.

Ένας άλλος κάτοχος του Pixel XL αναφέρει πως χρησιμοποιώντας το γνήσιο φορτιστή η γρήγορη φόρτιση δε λειτουργεί, ενώ άλλος αναφέρει πως εμφανίζεται στην οθόνη η ένδειξη “Charging rapidly” ενώ με κάθε άλλο φορτιστή που έχει στην κατοχή του και έχει αγοράσει από το Google Store, η ένδειξη αλλάζει σε “Charging” ή “Charging Slowly”.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό που βρίσκεται η “ρίζα” του προβλήματος και δεν αποκλείεται η Google να έχει αλλάξει την ένδειξη στην οθόνη κατά τη διάρκεια της γρήγορης φόρτισης. Αυτό που είναι ακόμα πιο μυστήριο είναι ότι το Google Pixel δεν εμφανίζει το πρόβλημα αυτό, με τους χρήστες του Pixel XL να πρέπει να περιμένουν μια απάντηση και ενδεχόμενη λύση από τη Google σχετικά με αυτό το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Το λογισμικό της Google, προκαλεί πρόβλημα στη συσκευή της Google…
Μάλιστα

Darth

Από τότε που βγήκαν τα Pixel μετά από κάθε update μόνο προβλήματα ακουο και μάλιστα πολλές φορές σοβαρά.
Beta testers χιλιάρικο έχουν γίνει χρήστες του pixel

be happy

Να δούμε ποια έχει τα περισσότερα προβλήματα η Google με το Pixel XL ή το Iphone 8, Iphone X της Apple;

GREGORIO

Sorry όχι πως με ενδιαφέρουν τα κινητά της Pixel αλλά πως ζει αυτήν η εταιρία ? δεν υπάρχει άρθρο που να μην αναφέρει προβλήματα, συνεχώς για προβλήματα στα κινητά της διαβάζω… υπάρχει κόσμος δηλαδή που λέει αχ τι ωραίο κινητό θα μου βγάλει και καμιά δεκαριά προβλήματα ας πάω να το πάρω ?

Jimis

GREGORIO ας το καλύτερα..

I am

Έχει την καλύτερη κάμερα και είναι η βασική εταιρία με άμεση χρήση λογισμικού . Όποιος έχει πιξελ λέει ότι είναι υπέροχο. Απλά διαβάζεις αναφορές Γρηγόρη. Όλα τα μοντέλα βγάζουν και μοντέλα με προβληματάκια που λύνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google

Google: Οι χρήστες Android των ΗΠΑ θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα έκτακτης ανάγκης στην αστυνομία

Η Google συνεργάζεται με την εταιρεία τεχνολογίας έκτακτης ανάγκης RapidSOS για να επιτρέψει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα στο 911.

Smartphones Apple Google iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max: Η εγγυημένη υποστήριξη λογισμικού της Apple το τοποθετεί πίσω από τα Pixel 8 και Galaxy S24

Η Google ενθουσίασε το κοινό της το περασμένο φθινόπωρο, όταν υποσχέθηκε επτά χρόνια υποστήριξης λογισμικού για το Pixel 8.

Software Bard Google

Gemini: Η mobile εφαρμογή έρχεται σε Ευρώπη και Ην.Βασίλειο

Το Google Bard μεταμορφώθηκε σε Gemini στις αρχές Φεβρουαρίου 2024, το οποίο απέκτησε τη δική του εφαρμογή και αντικατέστησε το Assistant στο Android.

Gear Chromebook Google

Η Google φέρνει το Gemini σε Chrome OS και Chromebooks

Την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft ανακοίνωσε νέα laptop Surface με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και αρκετοί κατασκευαστές υπολογιστών θα επωφεληθούν.