Πρόβλημα στην οθόνη του OnePlus 6T κάνει τα pixel να κινούνται στην οθόνη αλλάζοντας χρώμα

Υπάρχουν ορισμένοι κάτοχοι του OnePlus 6T που αναφέρουν πρόβλημα με την οθόνη η οποία εμφανίζει τυχαία αλλαγή χρώματος στα pixel ενώ αυτά κινούνται προς τυχαίες κατευθύνσεις, με την OnePlus να είναι ενήμερη για αυτό και τους καταναλωτές να περιμένουν μια επίσημη απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του OnePlus 6T αναφέρουν στα forum της OnePlus, πως εμφανίζεται ένα “κύμα” από pixel τα οποία γίνονται ροζ, μωβ, κόκκινα, και μετακινούνται στην οθόνη κυρίως από πάνω προς τα κάτω, με ελάχιστους να καταφέρνουν να τραβήξουν screenshot αλλά υπάρχει κάποιος που δημοσίευσε video το οποίο απεικονίζει το πρόβλημα που παρουσιάζεται.

Το πρόβλημα φαίνεται να μην εμφανίζεται σε πολύ μεγάλο αριθμό χρηστών αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα πρόβλημα στην οθόνη, για το οποίο δεν είναι γνωστό αν έχει να κάνει με το hardware ή το software της συσκευής. Χωρίς να είναι κάτι επίσημο, στα forum της OnePlus υπάρχουν αναφορές πως το πρόβλημα έχει να κάνει με την οθόνη, ενώ μια επίσημη τοποθέτηση από την ίδια την εταιρεία θα ξεκαθάριζε τι προκαλεί αυτόν τον κυματισμό των pixel.

Ένας χρήστης δήλωσε πως το πρόβλημα εμφανίζεται μετά το ξεκλείδωμα της συσκευής όπου εμφανίζεται ένα κύμα από ροζ και μωβ pixel στην οθόνη, το οποίο μπορεί να μην επηρεάζει τη λειτουργία του OnePlus 6T αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό. Άλλοι αναφέρουν πως το πρόβλημα εμφανίζεται ακόμα και όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, ενώ άλλος τόνισε πως υπάρχει μια γραμμή από ροζ, μωβ και λευκά pixel που κινείται από τη μέση προς το πάνω μέρος της οθόνης και εμφανίστηκε μετά από ορισμένες φορές που ενεργοποίησε τη συσκευή ξεκλειδώνοντάς την.

Η OnePlus έχει ενημερωθεί σχετικά με αυτό το πρόβλημα και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια απάντηση και λύση μέσω software update ή πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό και σχετίζεται με το hardware της συσκευής.

Πρόβλημα οθόνη OnePlus 6T pixel κινούνται οθόνη αλλάζοντας χρώμα, Πρόβλημα στην οθόνη του OnePlus 6T κάνει τα pixel να κινούνται στην οθόνη αλλάζοντας χρώμα

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Χαχαχαχα μα το καλύτερο αφού!
Μη μασάτε είναι update για τα Χριστούγεννα για να ταιριάζει με το δέντρο!

Christos

Εμένα μου αρέσει πολύ σαν ματριξ φάση future είναι….

bill

flagship
αυτα που γραφεις σε. καθε ποστ τα σκευτεσαι ή?

Christz

bill
Μπα δεν νομίζω…
Μήπως έχει οθόνες lg? 🙂

Giako

Στο ύψος του in display αισθητήρα αποτυπωμάτων. Μην ντρέπεστε να το πείτε.

Flagship killer

Bill τώρα που ξέρω ότι διαβάζεις εσύ, θα τα σκέφτομαι λιγότερο για να είναι πιο κατανοητά και σε εσένα!

Makis

@bill με “φ” το αι στο σκαίφταισαι….😂 😂 😂. Σου έθιξε το κινητάκι σου;

giorgos

Christz απλα η lg στις οθονες ειναι λιγακι μπροστα λιγακι ομως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.