Πόσα σου δίνουν τα Public για να ανταλλάξεις το iPhone σου;

Public ανταλλαγή iPhone με iPhone 8, Πόσα σου δίνουν τα Public για να ανταλλάξεις το iPhone σου;

Εδώ και μερικές ημέρες τα καταστήματα Public τρέχουν μια ενέργεια που αφορά την ανταλλαγή του παλιού σου iPhone με τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Τα iPhone που δέχονται για ανταλλαγή ξεκινούν από το μοντέλο iPhone 5 και φτάνουν μέχρι και το περσινό iPhone 7.

Ουσιαστικά πάς το iPhone σου σε ένα κατάστημα Public (άσχετα αν το έχεις αγοράσει από εκεί) και αφου προχωρήσουν σε αξιολόγηση της συσκευής σου κρατάνε το κινητό και σου επιστρέφουν δωροεπιταγή για να αποκτήσεις ένα από τα iPhone 8 ή iPhone 8 Plus με την αντίστοιχη έκπτωση.

Σύμφωνα με τα Public: “Η συσκευή είναι σε καλή κατάσταση εφόσον ενεργοποιείται, δεν είναι σε κάποιο μέρος σπασμένο/ραϊσμένο και δεν λείπει οποιοδήποτε εξάρτημα (μπαταρία κ.ά.). Πριν την επιστροφή του βεβαιωθείτε ότι είναι φορτισμένο ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί ο έλεγχός του.”

Δείτε κάποιες ενδεικτικές τιμές με τις οποίες αγοράζουν τα Public το παλιό σου iPhone με σκοπό να αγοράσεις από αυτούς ένα iPhone 8 ή iPhone 8 Plus. Πως σας φαίνονται οι τιμές, θα ανταλλάσατε το iPhone με αυτή την έκπτωση;

iPhone 5 16GB: Δωροεπιταγή 70 ευρώ
iPhone 5c 8GB: Δωροεπιταγή 65 ευρώ
iPhone 5s 16GB: Δωροεπιταγή 87 ευρώ
iPhone SE 16GB: Δωροεπιταγή 136 ευρώ
iPhone 6 16GB: Δωροεπιταγή 164 ευρώ
iPhone 6 128GB: Δωροεπιταγή 233 ευρώ
iPhone 6 Plus 128GB: Δωροεπιταγή 241 ευρώ
iPhone 6s 32GB: Δωροεπιταγή 219 ευρώ
iPhone 6s Plus 128GB: Δωροεπιταγή 296 ευρώ
iPhone 7 32GB: Δωροεπιταγή 362 ευρώ
iPhone 7 Plus 128GB: Δωροεπιταγή 428 ευρώ
iPhone 7 Plus 256GB: Δωροεπιταγή 450 ευρώ

Εγώ, λίγες ημέρες πριν ανακοινωθούν τα νέα iPhone 8, πούλησα σε ιδιώτη μέσω αγγελίας το iPhone 7 Plus 128GB που είχα αγοράσει τον Δεκέμβριο του 2016, προς 600 ευρώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Θα καθίσω έξω από το public και θα πληρώνω 50€ παραπάνω σε όποιον φέρει συσκευή για πούλημα σ αυτή την τιμή
Έλεος σιγά μην δώσει ο άλλος την συσκευή του τζάμπα

CSt90

Δε συμφέρει με τίποτα

giannis

Έχω ένα 5 και ένα 6. Δηλαδή μπορώ να πάρω 164+70=234€ ? Για το 6 πάντως η τιμή δεν είναι καλή.

antonis

Γιατί τόση διαφήμιση για ενα κινητό που δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά του;Δηλαδή τι παραπανω κανει απο ενα huawei,sony η xiaomi; Μήπως κανει καφέ; Και γιατί τα καταστήματα δεν κανουν το ίδιο και για αλλες μάρκες;Μήπως τα παίρνουν απο την apple επειδή το 8αρι δεν πουλάει;

ΝΙΚΟΣ

Η φάση είναι σπρώχτε όσο μπορείται γιατί αν δεν ξαναπάρουν με οποιονδήποτε τρόπο iPhone και φύγουν από το μαντρί μας,δεν τους ξαναβλέπουμε.

petros

Κατάντια για την Apple για το ονομα που ειχε φτιάξει, που ειναι η εποχές που καναν ουρα την πρώτη μέρα να τα παρουν.

Tasos Spanos

Μεγάλη κατάντια ναι
Μην εκπλαγεί κανείς όμως αν πάλι στο τέλος γράψει ρεκόρ
Ας εμφανιστεί το iPhone X στα ράφια και βλέπουμε γιατί πολλοί περιμένουν να το δουν από κοντά και μετά να αποφασίσουν

NtinosMD

Βεβαια οσα 7αρια θα τσιμπησει θα τα πουλησει σαν refurb και θα βγαλει κ απο εκει …. αλλα πρεπει να εχεις μια μικρη εγκεφαλικη καθυστερηση αν θες να σκοτωσεις κυριολεκτικα το 7αρι το πλας με 256γιγα χωρο για ΜΟΝΟ 450 και να σκασεις στα public για το 8αρι πλυς 256 ( γτ λογικα αυτοι οι χρηστες σ αυτο θα πανε ) , αλλα 700. Fucking insane !!!! Αν καταφερει κ βρει χαζους μπραβο της παντως …. ειμαι περιεοργος να δω ποσοι θα κανουν τη τραμπα αυτη ? στατιστικες απο το trade αυτο που μπορουμε να βρουμε ?

Agnostos13

Μονο που αν τα πουλησεις σε ιδιωτη θα παρεις απο 30 εως 50% περισσοτερα

dimitris L.A

https://reuserecycle.abbti.brightstarcorp.com/iPhoneHome.aspx

Η apple στην Αμερικη σου δινει $375 για το plus ανεξαρτητου χωρητικοτητας. Αρα μια χαρα ειστε. Προσφατα τους εστειλα ενα Note4 που το ειχα στην ακρη και μου εδωσαν μονο $100.

wave

To trade and save είναι αποκλειστικότητα των καταστημάτων public και δεν ισχύει μόνο για αγορα κινητών apple. Παίρνεις μια επιταγή και αγοράζεις ότι θέλεις. Ισχύει για Samsung, lg, ….αρκεί να είναι διετίας και υπολογιστες τετραετίας.

Ιωάννης jb

Dimitris La.. Και σκότωσες note 4 για 100 δολάρια; τι άλλο θα ακούσουμε ήθελα να ήξερα..
Επι του θέματος μεγαλύτερη κλεψιά δε μπορεί να υπάρξει..

Γρηγόρης

Πρέπει να έχει μεγάλο θέμα η Apple με τα νέα iPhone.μαλλον κατάλαβε ότι τι 8αρη δεν θα πουλήσει γτ πολλοί περιμένουν το X.τετοιες προσφορές ακούω κ σε άλλες χώρες να γίνονται.αρα ή είναι από την Apple γραμμή όλα αυτά ή εδώ στην Ελλάδα δε το παίρνουν γτ περιμένουν το X είτε επειδή δεν έχουν τα λεφτά είτε γτ πιστεύουν ότι δεν αξίζει τα λεφτά του (περιέργως το εχω ακούσει από πολλούς φίλους κ σε διάφορες παρέες από πολλά άτομα που είχαν κάποτε iPhone) είτε γτ έχουν κάποιο παλιότερο μοντελο κ δεν πιστεύουν ότι αξίζει η αναβάθμιση.
Προσωπικά μου αρέσει πολύ το ui της Apple και γενικά με το 6s που είχα ήμουν κομπλεδουρας. Όταν όμως βλέπεις κινητά όπως το s7 s8 note8 κ όλα τα καλούδια που κάνουν,όσο και να λατρεύεις το iOS χαλιέσαι που δε μπορείς να κάνεις καθημερινά τα μισά από αυτά που κάνουν αυτά τα κινητά έστω κ αν τα κάνουν απειροελάχιστα πιο αργά.
Χρήστης s7 edge αν κ εχω ακόμα το 6s.

John

Που είναι οι εποχές που έκαναν ουρές οι φανατικοί της Apple για να μην χάσουν τα “κελεπούρια” κινητά της. Κάποια στιγμή το άρμεγμα θα είχε και ένα τέλος.

Ανδριάνα Σαμιώτη

Και μεταχειρισμένα

Ευα

Καλησπέρα σε όλους. Θα ηθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε το εξής:
Εχω ενα iPhone xs το οποίο λειτουργεί κανονικά αλλά η οθόνη έχει εμφανίζει κατι γραμμές. Δε θα ήθελα να δώσω χρήματα αυτη την περίοδο ώστε να το φτιάξω οπότε προτιμώ να το πουλήσω. Γνωρίζω ότι λογω του προβλήματος με την οθόνη η οποία χρίζει αλλαγης δε θα μπορούσα να την πουλήσω σε κάποιον ιδιώτη. Μηπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.