Quad Curved Waterfall Display: Το απίστευτο concept smartphone της Xiaomi

H Xiaomi δεν είναι απλά ένας κατασκευαστής οικονομικών smartphones από την Κίνα και φροντίζει να μας το θυμίζει τακτικά με concepts όπως το Quad Curved Waterfall Display. Ένα απίστευτα όμορμο smartphone που η οθόνη του είναι κυρτή και από τις τέσσερις πλευρές και όχι μόνο από τις δυο πλανιές όπως έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Αν αναρωτιέστε το πόσο εύχρηστο θα ήταν ένα κινητό με Quad Curved οθόνη, η λύση έχει δωθεί με τις τέσσερις άκρες του να μην έχουν οθόνη άρα και επιφάνεια αφής που σημαίνει ότι μπορείς να το κρατάς με το ένα χέρι χωρίς να πατάς καταλάθος την οθόνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi μας ενθουσιάζει και προκαλεί τις αισθήσεις μας με ιδιαίτερου σχεδιασμού, “εξωτικά” smartphones. Θα θυμάστε το Xiaomi Mi Mix Alpha, το smartphone με την μονοκόμματη οθόνη που έφτανε και “αγκάλιαζε” και την πλάτη του κινητού.

Εκείνο το μοντέλο, το Mi Mix Alpha, διατέθηκε εμπορικά και κάποιοι είχαν την ευκαιρία να το αποκτήσουν. Ευχόμαστε και αυτό το concept με την οθόνη Quad Curved Waterfall Display να βρει κάποια στιγμή το δρόμο του προς τα εργοστάσια και να υλοποιηθεί.

Επεξεργάστηκε την 5 Φεβρουαρίου 2021 11:51

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.