Razer Phone: O CEO εξηγεί γιατί αφαιρέθηκε η υποδοχή ακουστικών

razer phone headphone jack, Razer Phone: O CEO εξηγεί γιατί αφαιρέθηκε η υποδοχή ακουστικών

Μέσα στη χρονιά που μας πέρασε, τα δυο βασικά trends ήταν τα bezel-less smartphones με οθόνες 18:9 και η αφαίρεση της 3.5 χλστ. υποδοχής ακουστικών, με το δεύτερο να είναι κάτι που ενόχλησε αρκετούς χρήστες.

Αυτό επειδή οι χρήστες θα πρέπει είτε να αγοράσουν ακουστικά με Lightning ή USB-C connector ή να χρησιμοποιήσουν ένα extra dongle για να συνδέσουν τα παλιά ακουστικά με το κινητό.

Το 2017 ήταν επίσης η χρονιά, που η Razer ανακοίνωσε το δικό της smartphone, από το οποίο απουσιάζει η 3.5 χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά. Φυσικά προκλήθηκαν τα ανάλογα ερωτήματα, γιατί να προχωρήσει η εταιρεία σε ένα τέτοιο βήμα, μιας και το Razer Phone δεν έχει ούτε προστασία από το νερό.

Ο Min-Liang Tan, CEO της Razer έρχεται να δώσει την δική του εξήγηση λέγοντας ότι το μεγαλύτερο κέρδος από την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών είναι επιπλέον 500mAh για την μπαταρία του Razer Phone. Αυτό βοήθησε στο να ανέβει η μπαταρία του Razer Phone στα 4000mAh, η οποία είναι απαραίτητη για να υποστηρίξει Snapdragon 835, μνήμη RAM 8GB και οθόνη QHD (1440 x 2560) με 120 Hz refresh rate.

Επιπλέον, ο ίδιος επισημαίνει την καλύτερη απόδοση, καλύτερη ποιότητα ήχου χάρη στο ειδικό 24-Bit THX Certified DAC adapter.


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

θέλει να μας εξηγήσει επίσης.., γιατί πρόσθεσαν μια τόσο κακή κάμερα??

KnightRider

Δικαιολογίες

Giorgosgek

@αλεξαναδρος Για να εξοικονομησουν αλλα 500 mah μπαταριας . O ψευτης CEO να πουμε , ολες οι εταιρειες τετοιου τυπου με τις δικαιολογιες στην πυρα , οπως η sony με την αδιαβροχοποιηση

jonn

ειναι πολυ απλο ,αφαιρω κατι που στο εδινα δωρεαν για κατι που θα σε χρεωσω αλλα 100ευρω πανω σε καθε νεα συσκευη

bezilys

Να τα βράσω τα 500mah!!!

παπαροκας tiamat

john σωστα! οχι μονο σε αναγκαζουν να αγοράσεις αλλα γλυτωνουν και το κοστος του να σου παρεχουν ακουστικά μες το κουτί! γι αυτο έλεγα το xz1 στα 399 ηταν πολυ καλυτερο deal απο το oneplus5 και ας ειναι απαράδεκτα ασχημο

bezilys

@Christos κάμερα όμως από τι είδα και πιο πάνω ούτε και αυτή δεν είναι καλή και καπως έτσι γεννιέται και το ερώτημα γιατί κάποιος που θέλει για gaming το κινητό να μην πάρει μια sony ναυαρχίδα με 835 που θα έχει στέρεοφωνικα, bezels, κάμερα καλή και να πάρει αυτό ??

keysmith

δικαιολογίες..

Εννοείται ότι λύσεις υπάρχουν χωρίς αφαίρεση θύρας. Ας κάνανε το κινητό 1mm παχύτερο για παράδειγμα.

Σήμερα επιτρέπεται αντάπτορας και μπορείς με “πατέντα” να συνδέσεις “αναλογικό” ακουστικό. Αύριο θα σου την αφαιρέσουν την δυνατότητα γιατί θα που ‘δε χρειάζεται πια’ και άλλα.. Οπότε πάρτε το δικό μας σούπερ “ψηφιακό” ακουστικό που παίζει καλά και συμφέρει.

Μαύρο στα κινητά χωρίς 3.5mm

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones RAZER Razer Phone Razer Phone 2

Εμφανίστηκε prototype του Razer Phone 3 σε Κινεζικό marketplace

Μικρότερα, αν και ακόμα αρκετά μεγάλα, bezel και τριπλό σύστημα κάμερας φαίνεται να είναι οι εξωτερικές αλλαγές του Razer Phone 3.

Smartphones RAZER Razer Phone

Στα σκαριά το Razer Phone 3;

Φήμες θέλουν την Razer, να ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της 3ης έκδοσης του “Gaming smartphone” Razer Phone και μάλιστα πολύ σύντομα.

Software RAZER Razer Android smartphones Razer Phone 2

Το Razer Phone 2 δέχεται σημαντική βελτίωση κάμερας

Η Razer κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για την εφαρμογή Κάμερα του Razer Phone 2, η οποία επιτρέπει την εγγραφή βίντεο 60fps σε 1080p και 4Κ.

Smartphones RAZER Razer Android smartphones Razer Phone 2

Το Razer Phone 2 παίρνει Android 9 Pie, το Razer Phone 3 μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει

Το Razer Phone 2 κυκλοφόρησε πέρυσι τον Οκτώβριο και είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που μπορούμε να αγοράσουμε, ειδικά αν μας ενδιαφέρει το mobile gaming. Ωστόσο, η συσκευή ερχόταν με Android 8.1, ασχέτως που το Pie είχε κυκλοφορήσει δύο μήνες νωρίτερα.