Razer Phone: Αναφορές για προβλήματα σε αισθητήρα αποτυπωμάτων, κάμερα και οθόνη

Razer Phone αναφορές προβλήματα αισθητήρα αποτυπωμάτων κάμερα οθόνη, Razer Phone: Αναφορές για προβλήματα σε αισθητήρα αποτυπωμάτων, κάμερα και οθόνη

Το Razer Phone σηματοδότησε την είσοδο της ομώνυμης εταιρείας στην βιομηχανία κινητών τηλεφώνων. Ως η πρώτη προσπάθεια υλοποίησης ενός high-end smartphone οι αναλυτές, οι κριτικοί και οι reviewers ήταν επιεικής στα συμπεράσματα τους με τον κατασκευαστή. Βέβαια, πρόκειται όντως για μια εξαιρετική, κορυφαία συσκευή.

Δυστυχώς όμως, όσο καλό και αν είναι το Razer Phone, δεν κατάφερε να αποφύγει δυσλειτουργίες και προβλήματα που πλέον κάνουν την εμφάνιση τους. Εδώ και λίγες ώρες υπάρχουν αναφορές στο επίσημο forum της Razer για ζητήματα που αφορούν διαφορετικές λειτουργίες του smartphone. Αρχικά, μερικοί χρήστες παραπονιούνται πως ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων σταμάτησε να λειτουργεί. Όταν πλοηγήθηκαν στις ρυθμίσεις για να επιλέξουν το μενού επιλογών του αισθητήρα, εκείνο δεν υπήρχε πουθενά, καθιστώντας αδύνατη την διερεύνηση του προβλήματος από τους ίδιους. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων διόρθωσε το πρόβλημα σε κάποιους, όμως όχι σε όλους.

Razer Phone αναφορές προβλήματα αισθητήρα αποτυπωμάτων κάμερα οθόνη, Razer Phone: Αναφορές για προβλήματα σε αισθητήρα αποτυπωμάτων, κάμερα και οθόνη

Επιπλέον, μια μερίδα κατόχων αναφέρει πως η κάμερα προχωράει σε λήψη εικόνων με φίλτρο, χωρίς εκείνοι όμως να έχουν ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη δυνατότητα. Ως αποτέλεσμα, οι φωτογραφίες τους αποθηκεύονται παραμορφωμένες, με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις να μην βοηθούν την κατάσταση. Τέλος, κάποιοι χρήστες παρατήρησαν πως οι οθόνη του Razer Phone τους έγινε πιο σκοτεινή, δηλαδή έχασε προσωρινά μέρος της φωτεινότητας της, μετά από λίγη ώρα gaming. Παρά το γεγονός πως η ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας ήταν απενεργοποιημένη, οι χρήστες είδαν την οθόνη τους να αλλάζει αισθητά, ενδεχομένως λόγω της υπερθέρμανσης του κινητού.

Η Razer έχει ενημερωθεί για τα τρία προβλήματα και θα ηγηθεί της επίλυσης τους. Κατά πάσα πιθανότητα, οι δυσλειτουργίες θα μπορέσουν να διορθωθούν μέσω ενημέρωσης λογισμικού, εφόσον κανένα εκ των τριών δεν φαίνεται να είναι ζήτημα στο hardware. Σύντομα η εταιρεία θα γνωστοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο θα απαλλάξει τους παραπονεμένους χρήστες από τα προαναφερθέντα θέματα, επαναφέροντας την… τάξη και την ηρεμία στις συζητήσεις των forums που αφορούν το Razer Phone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Georgerapp

Αυτα δεν ειναι απλα bug,να σου αφαιρεί γενικά το δαχτυλικο;αλλο και τούτο.
Η κάμερα να καρφώνει φίλτρα στο ξεκουδουνο;
Αλλα και με την υπερθέρμανση είχα γράψει smartphone για gaming και razer περίμενα μια πατέντα σε ψύξη,gaming και ψύξη πάνε χέρι χέρι,αλλα που; ένα κλασσικό κινητό τελικά βγήκε που έχανε και σε κάμερα απο ανταγωνισμό χωρίς ουσιαστικά να δείνει προβάδισμα στο gaming κομμάτι.
Μονο στον ήχο διαφέρει.

αλεξανδρος κεντανιδης

Το οποιο ντεφακτο δεν εχει πουλησει πανω απο 20.000. Ενας οικειος που ρργαζεται στην ευρωπαικη ενωση και τα προσεχει αυτα ειναι η δουλεια τους. Μου λεει μακαλα που πανε αφου κανεις δεν αγοραζει. Σκεφου τωρα σε τοσα εκστομμυρια μονο 20 κατι χιλιαδες. Πιο καταντια απο τη σονι

Ioannis

Oντως! και εγω περιμενα πολλα παραπανω απο την RAZER. Κατ αρχην για ποιο λογο μπορει κανεις να θυσιασει το bezel less design? Ισως για ενα καλο συστημα ψυξης σε συνδιασμο με καποιο δυνατα στερεο ηχεια καθως και μια οθοναρα για να μπορει να χτυπησει τους gamers και τοτε ναι μπορει να λεγεται gaming smartphone… και ας κανεις και μια θυσια πχ σε επιδοσεις καμερας ( βεβαια να μου πεις με 900 ευρω περιπου που το φερνουν ελλαδα ουτε εκει δεχεται κανεις να κανεις καποια θυσια, αλλα εστω οτι καλυπτει το πληρες πακετο για gaming, να το δεκτω ως ενα βαθμο ). Αλλα δυστυχως αυτο το κινητο δεν προσφερει τιποτα απο τα παραπανω…. Καμια σχεση με την σειρα razer laptop και desktop. Eδω κινουμαστε προς αλλη κατευθυνση. Προσπαθει να πουλησει με την ονομασια razer απο το τομεα των υπολογιστων

NikosAr

Το 2017 η χειρότερη χρόνια σε θέμα λογισμικού ; Πιστεύω ότι ποτέ δεν φταίει μόνο το λογισμικό !!

Γιάννης

Αυτά τα λίγα για αρχή και μετά βλέπουμε

KnightRider

Aναμενόμενο – είναι σαν την Apple η Razer μόνο μούρη πουλάει

Saša

Xiaomi η Huawei μονο λεμε ρε και με τα ρεστα αγοραζω GLX Takegawa, ολο νικελα και με σελλα “μπακλαβα”, φτιαχνω το μαλλι φραχτη και το πιγαινω λαμπαδα μπροστα απ τα στρουμφακια.

bezilys

Το είπαμε οποίος θέλει για gaming η καλύτερη πρόταση εκεί έξω είναι οι ναυαρχίδες της Sony!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.