Razer Phone ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Razer Phone με οθόνη 5.7″ τεχνολογίας IGZO LCD IPS με ανάλυση 1440×2560 pixels και 120Hz refresh rate, μνήμη RAM 8GB και μπροστά στερεοφωνικά ηχεία ΤΗΧ certified με Dolby ATMOS.

To Razer Phone ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 835, διπλή κάμερα 12MP + 12MP, μπροστινή κάμερα 8 Megapixel, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία με χωρητικότητα 4000 mAh, Android Nougat και κατασκευή από αλουμίνιο. Δείτε το βίντεο.

Razer Phone unboxing Techblog, Razer Phone ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xarisgru

Δωσε unboxing στον λαο!!!!!

Μανώλης

άλλο ένα κινητό των 1000 ευρώ (σκρουτζομαγαζοτιμή)… Έχουμε πολλές επιλογές στο χιλιάρικο πλέον αλλά αξίζουν αυτές οι επιλογές αυτά τα χρήματα;;;;

johny

Λοιπόν Φίλε Κώστα μου έφτιαξες τη μέρα έστω και αν δεν είναι φουλ το βίντεο σε παρουσίαση.ομως θέλω να επικεντρωθείς σε κάποια πράγματα όπως θέλουν και όλοι.διαρκεια μπαταρίας,ήχος,αν αντιμετώπισες κάποια κολληματα την ώρα του παιχνιδιού και γενικά κάποιο πράγμα που εντωπισες και σε εννοχλειτε πολύ.ομως προσωπικά θα ήθελα να μάθω αν το κινητό μετά από πολλές ώρες χρήσης “ζεσταίνεται”.έχω ακούσει ότι δεν ζεσταίνεται και θέλω να ακούσω και από σένα αν όντως είναι αλήθεια.το κινητό είναι τούμπανο εννοείται και υπάρχει τεράστια πιθανότητα να το αγοράσω και γω,απλά θα ήθελα και μια ολοκληρωμένη άποψη και από σένα.

giannisanag

προς Sony: ετσι κάνεις θελκτικο ενα πλακακι μπανιου. ποτε δεν λαχταρησα κανενα σονυ Ζ η ΧΖ. αυτο ομως το τουμπανο το θελω.

προς apple: με τετοια specs δικαιολογεις υψηλες τιμες… οχι μονο με ψευτοgimmics

bezilys

Και να ξέρεις το razer κινητό βγήκε ωραίο επειδή το έκανε τύπου sony άμα το είχε κάνει στρογυλεμενενο το κινητό όπως όλα τα υπόλοιπα samsung, iPhone θα ήταν χάλια!

giannisanag

οχι ρε Bezilys. Δεν ειναι ομορφο. πλακακι ειναι. αλλα εχει καποιες προσεγμένες λεπτομερειες που το κανουν ομορφο (οσο ομορφο μπορει να ειναι ενα πλακακι) και κυριως εχει specs και purpose που σε κανουν να ξεχνας την εμψανιση του

almir

@Κώστας Βλαχακης
Τσέκαρε λίγο με τρόπο πριν το review αν αληθευει;
https://youtu.be/KrxDhokzEv4

vladimiros

Εκτος απο αυτο το βιντεο ειδα και καποια ξενα,για την οθονη λενε εξω στον ηλιο δεν βλεπεις και πολυ καλα,ειναι σαν να εχει 60% φωτηνοτητα..επισης καμερα οχι εντυπωσιακη,αλλα ικανοποιητικη..θα ελεγα εχει αυτα τα 2 αρνητικα,για να μην χαντακωνω το κινητο,πιο πολλα θετικα εχει οπως IGZO οθονη,4.000 μπαταρια,και πολυ καλα ηχεια, μαλλον ο κωστας στο review θα μας πει το καλυτερο κινητο οσον αφορα τα ηχεια..
Και τελος η εμφανιση του για μενα προσωπικα απο μπροστα πολυ ωραιο δειχνει πολυ δυναμικο ετσι οπως ειναι και τα ηχεια τ,αλλα το πισω μερος δεν μαρεσε καθολου πολυ φτωχο στο ματι και ασχημη η τοποθετησει τις καμερας στην ακρη τις συσκευης..αλλα δεν μπορουμε να πουμε κατι ειναι το πρωτο τις μοντελο,και ας ευελπιστω το δευτερο ισως θα ειναι καλυτερο…περιμενουμε το Hands on για ενα περιεργο-παραξενο-και διαφορετικο Smartphone!

Παπαροκας tiamat

bezilys +1
giannisanag εν ταχυ ,η ειδοποιος διαφορα που στο sony λες αρνητικα και στο razer λες θετικα ,ειναι η προ-καταληψη σου που στο ενα ειναι αρνητικη και στο αλλο θετικη. δικαιως εγω θα ελεγα …γιατι η sony μονο λαθη κανει…. αλλα οφειλουμε να ειμαστε σε θεση να διακρινουμε την αληθεια.

τα specs ειναι τετοια που δε θα δεις καμια διαφορα σε κανενα παιχνιδι. η οθονη και τα ηχεια των sony ειναι σε top level ενω τα 8γιγα ραμ του razer δε θα χρειαστουν πουθενα μα πουθενα σε κανενα μα κανενα mobile game τα επομενα 7 μη σου πω χρονια….
ηδη τα καλυτερα συγχρονα games εξακολουθουν να παιζονται ακομα και με 2 γιγα ραμ κινητα… αρα τα 4γιγα ειναι futureproof enough

οσο για το purpose…ειναι καθαρα το marketing και η παπατζα που σου πουλαει καποιος…..και η razer ξερει να τη περναει ,ενω η sony δε ξερει…

εκτος λοιπον της παπατζας ,το sony εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι αδιαβροχο και με υποδοχη ακουστικων. πιθανοτατα και καλυτερη καμερα….

επισης ειναι το original bezelphone… το razer οχι! διοτι επεται… δεν ξεκινα τη bezeloφαση…!

bezilys

@giannisanag τα πλακάκια όμως ομορφενουν το σπίτι άρα αυτό που λες πάλι δεν βγάζει νόημα απλώς το λες μόνο και μόνο για hate σαν καλός hater!

KostasB

Κώστα απ’ ότι είδα αλλού σε βίντεο το λογότυπο πίσω δεν είναι με λέιζερ. Είναι ένα χοντρό αυτοκόλλητο χωμένο σε κόψιμο στο αλουμίνιο. Εγώ το μόνο που θα ξεχώριζα από αυτό το κινητό είναι η οθόνη λόγω frame rate και τα ηχεία. Βέβαια από όσο διαβάζω η οθόνη πάσχει λίγο στην φωτεινότητα. Για την μπαταρία, με τέτοιο μέγεθος κινητού θα περίμενα να είναι λίγο μεγαλύτερη, ειδικά από την στιγμή που δικαιολογούν την αφαίρεση της θύρας ακουστικών για να βάλουν μεγαλύτερη μπαταρία ή οποία θα αντέξει το gaming. Έχουμε δει και κινητά μικρότερα σε μέγεθος να έχουν την ίδια ή ακόμα και μεγαλύτερη μπαταρία και μικρότερο βάρος. Επίσης, στα χρήματα που αποφάσισε η Razer να κυκλοφορίσει το πρώτο (το τονίζω) της κινητό θα έπρεπε να είχε gorilla glass 5 και όχι 3, Bluetooth 5 και όχι 4,2, 128gb εσωτερική και όχι 64. Και επειδή το κινητό θεωρητικά είναι “από gamers για gamers” θα ήθελα να παρακαλέσω τον Κώστα στο hand’s on βίντεο να έχει περασμένα και κάνα δυο παιχνίδια να δούμε πως πάει σε γραφικά και ήχο. Θα ήθελα ένα παιχνίδι αγώνων και ένα fps. Και αν μου δινόταν η δυνατότητα επιλογής θα διάλεγα τα real racing 3 και modern combat… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.