H Razer έχει ανακοίνωση 1η Νοεμβρίου και μάλλον θα δούμε smartphone

razer smartphone november 1st, H Razer έχει ανακοίνωση 1η Νοεμβρίου και μάλλον θα δούμε smartphone

Όταν ακούμε για το brand της Razer, αυτό που θα σκεφτούμε είναι τα high-end gaming laptops της και τα αντίστοιχα αξεσουάρ. Ωστόσο, αυτό που φημολογείται εδώ και καιρό για την εταιρεία είναι ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δικό της smartphone.

Οι φήμες και οι αναφορές έγιναν πιο έντονες από τον Ιανουάριο όταν η Razer εξαγόρασε την smartphone startup, Nextbit, η εταιρεία που κυκλοφόρησε το NextBit Robin.

Τον Ιούνιο ο CEO της Razer, Tan Min-liang, είχε πει: “Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω καμία mobile συσκευή ή πλατφόρμα λογισμικού που να ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες του [mobile] gamer … υπάρχει τεράστια ευκαιρία να διαταραχθεί η αγορά mobile”.

Αργότερα, μέσα στον Ιούλιο το πρακτορείο Bloomberg δημοσίευσε την είδηση ότι η Razer ετοιμάζει ετοιμάζει smartphone για “Hardcore Gamers” και ότι η ανάπτυξή του είχε ήδη ξεκινήσει, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Σήμερα η Razer δημοσίευσε ένα teaser μέσα από το Twitter όπου γράφει “WATCH for our biggest unveiling…” και στην εικόνα βλέπουμε μια μικρή συσκευή, είτε είναι tablet είτε smartphone, αλλά θα ποντάραμε στο δεύτερο.

Περισσότερα θα μάθουμε την 1η Νοέμβρη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Γιατί να αγοράσεις ένα razer smartphone όταν με τα ίδια λεφτά μπορείς να αγοράσεις διαμέρισμα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.