Realme 3 Pro: Ανακοινώθηκε επίσημα με Snapdragon 710 και dual camera

Realme 3 Pro, Realme 3 Pro: Ανακοινώθηκε επίσημα με Snapdragon 710 και dual camera

Πριν λίγες ώρες παρουσιάστηκε επίσημα το πολυαναμενώμενο Realme 3 Pro, το οποίο μεταξύ άλλων έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 710 και καλύτερες κάμερες και περισσότερη RAM σε σχέση με το Realme 3.

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά. Όσον αφορά την κάμερα το Realme 3 Pro, έχει ένα setup 16 MP και 5 MP, με τον αισθητήρα Sony IMX519 (τον έχουμε δει στο OnePlus 6T). Η selfie κάμερα είναι στα 25 MP με ανανεωμένο focus και f/2.0 lens, κάτι που καθιστά κλάσης ανώτερο το σύστημα καμερών του Realme 3 Pro σε σχέση με το αντίστοιχο του Realme 3, ενώ στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκουμε τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Realme 3 Pro, Realme 3 Pro: Ανακοινώθηκε επίσημα με Snapdragon 710 και dual camera

Το νέο Realme έρχεται σε τρεις επιλογές όσον αφορά την μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο: 4/64 GB, 6/64 GB, 6/128 GB, ενώ επιπλέον υπάρχει και η θύρα για την microSD προκειμένου να εξασφαλίσετε έως και 256 GB χώρο για τις φωτογραφίες και την μουσική σας. Η κάρτα μνήμη έχει δική της θύρα, ενώ υπάρχουν δύο ακόμη για τις κάρτες SIM.

Από πλευράς λειτουργικού συστήματος θα δούμε το νέο Color OS 6.0 το οποίο βασίζεται στο Android Pie, που φέρνει στο Realme 3 Pro πρόσθετες λειτουργίες για την κάμερα. Οι νέες λειτουργίες είναι το Chroma Boost που προσφέρει περισσότερο contrast στις φωτογραφίες, το Nightscape Mode για την λήψη σωστής εικόνας στο σκοτάδι, ενώ η εταιρεία φρόντισε να “ντύσει” την λειτουργία των video, με την πρόσθετη λειτουργία που επιτρέπει 960 fps σε ποιότητα HD.

Realme 3 Pro, Realme 3 Pro: Ανακοινώθηκε επίσημα με Snapdragon 710 και dual camera

Η μπαταρία είναι 4,045 mAh, και εφόσον η Realme είναι θυγατρική της Oppo, βλέπουμε την γρήγορη φόρτιση που έχει κυκλοφορήσει η Oppo, να έρχεται στο Realme 3 Pro. Να σημειωθεί πως στο κουτί του νέου smartphone θα βρούμε το VOOC 3.0 παρέα με φορτιστή 20W, ενώ υπάρχει και μία θύρα USB

Το Realme 3 Pro, θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα:  Carbon Gray, Nitro Blue, Lightning Purple. Η τιμή του ξεκινάει από τα 180 ευρώ και θα γίνει διαθέσιμο από την επόμενη Δευτέρα στο Realme.com.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.