Realme 6 Pro: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στην Ευρώπη με 350 ευρώ και δώρο Buds 2

Η Realme αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και αυξάνει διαρκώς τόσο το πλήθος των μοντέλων που διαθέτει, όσο και τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται. Αυτή τη φορά, η εταιρεία φέρνει το Realme 6 Pro στην Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά

Το Realme 6 Pro έχει 6,6 ίντσες Full HD+ οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, αναλογία 20:9 και διπλό punch hole. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 720G τον οποίο συνοδεύουν 8GB μνήμη RAM και 128GB UFS 2.1 αποθηκευτικός χώρος.

Realme 6 Pro, Realme 6 Pro: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στην Ευρώπη με 350 ευρώ και δώρο Buds 2

Το smartphone έχει τέσσερις πίσω κάμερες και διπλή selfie. Την κύρια Samsung GW1 64MP με διάφραγμα f/1.8, συνοδεύουν μία ευρυγώνια 8MP με διάφραγμα f/2.3, ένας long-focus lens 12MP με διάφραγμα f/2.4 και ένας macro 2MP με διάφραγμα f/2.4. Η κύρια selfie κάμερα είναι στα 16MP και τη συνοδεύει μία ultra wide 8MP.

Η μπαταρία του 6 Pro έχει χωρητικότητα 4.300mAh και υποστηρίζει VOOC 4.0 γρήγορη φόρτιση 30W. Επιπλέον το smartphone τρέχει Android 10, υποστηρίζει Bluetooth 5.1, διαθέτει USB type-C και διπλή επίστρωση γραφίτη και χαλκού.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Realme 6 Pro είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας σε δύο χρώματα, Lightning Blue και Lightning Red. Η τιμή του smartphone είναι 349,90 ευρώ και έρχεται πακέτο με ένα ζευγάρι Realme Buds 2 σε μαύρο χρώμα.

Τέλος, η εταιρεία θα ξεκινήσει τις αποστολές στις 7 Μαΐου πρώτα για τις αγορές του Βελγίου, της Γαλλίας, του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας, και της Πορτογαλίας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».