Realme 6i: Νέα έκδοση για την Ινδία με Helio G90T και punch-hole

, Realme 6i: Νέα έκδοση για την Ινδία με Helio G90T και punch-hole

Η Realme ανακοίνωσε μία νέα προσθήκη στην ήδη μεγάλη ποικιλία των οικονομικών συσκευών της για την αγορά της Ινδίας, προσφέροντας μία νέα έκδοση του Realme 6i, που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα, με νέα εμφάνιση, νέο επεξεργαστή και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στο power button, σε αντίθεση με την αρχική έκδοση που είχε το FP στο πίσω μέρος της συσκευής.

Η ειδική έκδοση του Realme 6i έρχεται με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Helio G90T της MediaTek, συνοδευόμενο από 4GB ή 6GB μνήμης RAM και μπαταρία 4.300mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 30W. Η οθόνη της συσκευής είναι τεχνολογίας LCD με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz, με το μέγεθος της να ανέρχεται στις 6,5 ίντσες. Εκεί βρίσκεται και η οπή για τη selfie κάμερα, συγκεκριμένα στο δεξί μέρος της οθόνης, με ανάλυση 16MP, σε αντίθεση με το water-drop notch του αρχικού Realme 6i.

Η κάμερα της συσκευής αποτελείται από τέσσερις αισθητήρες, έναν κύριο 48MP, ultra-wide στα 8MP, 2MP φακός για λήψεις πορτρέτου και 2MP για macro λήψεις. Οι πωλήσεις του Realme 6i θα ξεκινήσουν στις 31 Ιουλίου, με τιμή περίπου 150 ευρώ για το μοντέλο με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο και περίπου 175 ευρώ για το μοντέλο 6GB/64GB. Η συσκευή περιλαμβάνει φορτιστή 20W στη συσκευασία.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».