Realme 7: Έρχεται Ελλάδα με MediaTek Helio G95, οθόνη 90Hz και τιμή από 219 ευρώ

Το Realme 7 υιοθετεί τον πρώτο στον κόσμο gaming επεξεργαστή Helio G95 της MediaTek. Με εξαιρετικά υψηλό σκορ στο AnTuTu, το Helio G95 είναι ένα ισχυρό SoC για την τροφοδοσία του smartphone. Ο MediaTek Helio G95 έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να αποτελεί τον πυρήνα μιας απίστευτης εμπειρίας gaming στο smartphone.

Αυτός ο επεξεργαστής κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας διαδικασία 12nm, καθιστώντας τον πιο ισχυρό και αποδοτικό. Είναι επίσης εξοπλισμένο με δύο πυρήνες Cortex-A76 υψηλής απόδοσης στα 2.05GHz και έξι πυρήνες Cortex-A55 υψηλής απόδοσης στα 2GHz, μαζί με 900MHz Mali-G76 GPU. Με το συνδυασμό της πιο πρόσφατης ενημερωμένης CPU, GPU, εξαιρετικά γρήγορης μνήμης RAM και ισχυρού AI, το Realme 7 προσφέρει ομαλή εμπειρία στους λάτρεις του mobile gaming.

Realme 7

6GB/ 64GB, τιμή 219 ευρώ
8GB/ 128GB, τιμή 269 ευρώ

Διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 21 Οκτωβρίου

, Realme 7: Έρχεται Ελλάδα με MediaTek Helio G95, οθόνη 90Hz και τιμή από 219 ευρώ

48MP Quad Camera με Samsung GM1

Το Realme 7 παρέχει εξαιρετικά καθαρή διάταξη τετραπλής κάμερας, που αποτελείται από κύρια κάμερα 48MP, 8MP 119° εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό, τον φακό μακροεντολής και B&W φακό πορτραίτου. Ο αισθητήριας Samsung S5KGM1ST έχει απίστευτη ικανότητα ανίχνευσης φωτός και διαθέτει διάφραγμα f / 1.8.

Με διάφραγμα f / 2.3, ανάλυση 8MP, οι χρήστες δεν χρειάζεται να γέρνουν πίσω για να τραβήξουν την τέλεια λήψη χάρη σε αυτόν τον φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας με οπτικό πεδίο 119 °. Ένα κλικ είναι το μόνο που χρειάζεται για να μεταβείτε στη λειτουργία ευρείας γωνίας, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβήξουν πιο εντυπωσιακές εικόνες τοπίων, αρχιτεκτονικής και μεγάλων ομάδων.

Μεγάλη μπαταρία με 30W Dart Charge

Με τον πρόσφατα αναβαθμισμένo SuperDart 30W, η μπαταρία 5000mAh μπορεί να φορτιστεί στο 100% σε 65 λεπτά. Και μόνο σε 26 λεπτά, μπορεί να φορτίσει σχεδόν το 50%. Το Realme 7 υποστηρίζει επίσης φόρτιση PD 15W, καθιστώντας την ακόμη πιο ευέλικτη. Ο αλγόριθμος φόρτισης που αναπτύχθηκε για το Realme 7 περιλαμβάνει πέντε επίπεδα ασφάλειας και παρέχει προστασία στη συσκευή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης.

Κορυφαία εμπειρία οθόνης

Το Realme 7 με οθόνη 6,5 ιντσών και 90Hz ρυθμό. Με δυνατότητα παραγωγής 90 καρέ ανά δευτερόλεπτο, η οθόνη 90Hz έχει 50% υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης σε σύγκριση με μια συμβατική οθόνη 60Hz, με αποτέλεσμα μια απρόσκοπτη και ομαλή οπτική εμπειρία με κάθε κίνηση της οθόνης. Με μεγάλη οθόνη 6,5 ιντσών και εξαιρετική αναλογία οθόνης προς σώμα, το Realme 7 σας προσφέρει μια εξαιρετική οπτική εμπειρία. Η οθόνη έρχεται με αναλογία 20:9, ανάλυση 2400×1080 FHD+, αναλογία οθόνης προς σώμα 90,5%, φωτεινότητα 480nits.

Εγγύηση 3 χρόνια

Όλοι οι κάτοχοι του Realme 7 θα έχουν εγγύηση 3 ετών. Αυτό είναι 1 έτος παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο smartphone μεσαίας κατηγορίας. Πέρα από την 3ετή εγγύηση, η Realme επεκτείνει την δωρεάν πολιτική αντικατάστασης από 1 μήνα σε 2 μήνες, η οποία είναι 1 μήνα μεγαλύτερη από άλλες μάρκες smartphone. Με το πνεύμα «Dare to leap», η Realme δεσμεύεται να προσφέρει στους καταναλωτές τα καλύτερα πρότυπα υπηρεσιών στην Ευρώπη. Μαζί έρχεται και το Realme 7 Pro με τιμή 329 ευρώ.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.