realme 7 Pro: Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία των smartphones για το 2021

, realme 7 Pro: Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία των smartphones για το 2021

H realme βραβεύτηκε από τον κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για το μοντέλο της, realme 7 Pro. Η διεθνής μάρκα smartphone που εισήλθε δυναμικά στην ελληνική αγορά έχει ήδη κατακτήσει την 5η θέση στις κορυφαίες μάρκες smartphones της Ελλάδας στο 4ο τετράμηνο του 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία της Canalys, αλλά και την 7η θέση παγκοσμίως σύμφωνα με τα στοιχεία της ερευνητικής εταιρείας δεδομένων Counterpoint.

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες. Στόχος είναι μέσα από το θεσμό να αναδεικνύονται νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύονται οι προσπάθειες των επιχειρήσεων που δημιουργούν με γνώμονα την καινοτομία. Οι διακρίσεις προκύπτουν έπειτα από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Η πανελλήνια έρευνα για τα βραβεία του 2021 διεξήχθη από την εταιρία ερευνών IRI HELLAS σε 3.200 καταναλωτές.

Το μοντέλο realme 7 Pro το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, ικανοποίησε με τον καλύτερο τρόπο και τις δύο πλευρές, όντας αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της ταυτότητας αλλά και των στόχων που η εταιρεία έχει ορίσει για τον εαυτό της: να βρίσκεται πάντα πρώτη στον καθορισμό των νέων τάσεων υψηλής τεχνολογίας με προϊόντα κορυφαίας απόδοσης, μοντέρνας σχεδίασης και σε τιμές πάντοτε προσιτές για όλους.

Με οθόνη Super AMOLED 2400×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 720G, κύρια κάμερα 64MP, μπαταρία 4500 mAh, ταχεία φόρτιση 65W και όλα αυτά σε τιμή χαμηλότερη των 300 ευρώ, το realme 7 Pro αναγνωρίστηκε έτσι τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους καταναλωτές ως το απόλυτα καινοτόμο προϊόν smartphone για το 2021. Αυτή η τόσο σημαντική αναγνώριση αποτελεί μία εξαιρετικά μεγάλη επιβράβευση για την εταιρεία και τις προσπάθειές της και η realme δεσμεύεται στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό πως αυτό αποτελεί μόνο την αρχή: νέα προϊόντα, μεγαλύτερες καινοτομίες αλλά και εκπλήξεις αναμένεται σύντομα να ακολουθήσουν.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Να.sos.

Δεν ξέρω αν είναι το «Προϊόν της Χρονιάς», αυτό που ξέρω είναι ότι είναι μια ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό. Όταν ο κύριος Βλαχάκης μας έλεγε για “το 7 το καλό” ήταν σαν νά μου έκλεινε το μάτι για να του δώσω μια ευκαιρία.
Είναι μια συσκευή που δεν θα σε προβληματίσει ποτέ, δεν θα σε αφήσει ποτέ (τουλάχιστον από μπαταρία 😀😂) και δεν θα σου όχι ότι και να του ζητήσεις. Μην βγει κανένας και το συγκρίνει με s21 ή με IP12, εδώ μιλάμε για μια συσκευή η οποία δεν υπερβαίνει τα 300€.
Για εμένα Ναι είναι το «Προϊόν της Χρονιάς».
Και δεν φαντάζομαι καν τί θα φέρει και τί θα κάνει το 8 pro που έρχεται!!!
Για εμένα Realme παιδιά.
Sorry αν κούρασα κύριε Βλαχάκη 👍😁

Koukoz

Εγώ την έδωσα την ευκαιρία του στα 230 από γνωστή αλυσίδα και μπορώ να πω ότι ήταν η πιο όμορφη αγορά που έχω κάνει σε smartphone.
Δεν με έχει προδώσει και μου προφέρει πιο πολλά σε σχέση με την τιμή του.

Last edited 3 years πριν by Koukoz
Να.sos.

Ακριβώς αυτό

Anne

Το αγόρασα εν γνώσει μου ότι δεν είναι μια “γνωστή” εταιρεία. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένη! Έκανα εξαιρετική αγορά value for money 😍

Jonnie

Η κάμερα του πως είναι? Συγκριτικά πχ με Xiaomi Mi 10T ή oneplus nord?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.