Realme 7 series: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα

, Realme 7 series: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα

Η νέα κυκλοφορία της σειράς realme 7 από το ταχύτερα αναπτυσσόμενο smartphone brand στον κόσμο, θα λανσαριστεί στην Ελλάδα στις 7 Οκτωβρίου, παρέχοντας στους χρήστες smartphone μια νέα εμπειρία. Η νέα σειρά realme 7, απευθύνεται σε νέους που χρειάζονται μια συσκευή που μπορεί να συμβαδίσει μαζί τους, διαθέτει τεχνολογία SuperDart Charge με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας τόσο στο realme 7 Pro όσο και στο realme 7.

Το realme 7 Pro παρουσιάζει μια εξελιγμένη τεχνολογία φόρτισης με 65W SuperDart ταχυφορτιστή (μπαταρία 4500mAh) η οποία μπορεί να φορτιστεί στο 100% εντός 34 λεπτών – η ταχύτερη φόρτιση σε smartphone μεσαίου επιπέδου. Το realme 7 Pro διαθέτει τετραπλή κάμερα Sony 64MP, με λειτουργία Starry, μια σειρά από νέα φίλτρα και 32MP Selfie στην οθόνη, καθώς έναν επεξεργαστή Snapdragon 720G και 6,4 Super AMOLED οθόνη. Μια τέλεια συσκευή για εκκολαπτόμενους φωτογράφους που θέλουν να συλλάβουν τον κόσμο γύρω τους σε εκπληκτικές, ευκρινείς εικόνες.

Το realme 7 προσφέρει έρχεται με ταχυφορτιστή 30W (μπαταρία 5000mAh) για περισσότερο από 30 ημέρες χρόνο αναμονής και, με τον πρώτο στον κόσμο gaming επεξεργαστή MediaTek Helio G95, είναι ένα ισχυρό gaming τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας. Το realme 7 διαθέτει οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και μια 48MP AI τετραπλή κάμερα με 16MP Selfie στην οθόνη.

Τα αναμενόμενα realme 7 Pro και το realme 7 είναι τα πρώτα smartphone που έχουν πιστοποίηση αξιοπιστίας TüV Rheinland Smartphone. Η πιστοποίηση αξιοπιστίας TÜV Rheinland Smartphone περιέχει 22 μεγάλες και 38 δευτερεύουσες δοκιμές, καλύπτοντας πολλά καθημερινά σενάρια χρήσης. Το realme έχει αναβαθμίσει τις δοκιμές ποιότητας για να βελτιώσει περαιτέρω την αξιοπιστία του smartphone.

Το λανσάρισμα της σειράς realme 7 θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. στο Youtube κανάλι της realme.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos Christak

1st Περιμένουμε με ενδιαφέρον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.