Realme 8 5G: Αναμένεται σύντομα στην ελληνική αγορά

, Realme 8 5G: Αναμένεται σύντομα στην ελληνική αγορά

H realme φέρνει το νέο realme 8 5G σύντομα στην ελληνική αγορά. Στο πλαίσιο της στρατηγική της για την τεχνολογία 5G η realme θα επενδύσει ακόμη περισσότερο στην τεχνολογία 5G εστιάζοντας στην ανάπτυξη προϊόντων, τα οποία θα χαρακτηρίζονται από τεχνολογία αιχμής με σχεδιασμό που μαγνητίζουν τα βλέμματα και σε τιμές που είναι προσιτές σε όλους.

Ακόμη, η realme επενδύει στην ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G, ώστε τα επόμενα δύο χρόνια το 70% του συνολικού χαρτοφυλακίου προϊόντων να υποστηρίζεται από την τεχνολογία 5G. Στόχος της εταιρείας είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους να ανακαλύψουν τις δυνατότητες του 5G, αναπτύσσοντας προϊόντα που απευθύνονται στη Gen Z.

Επιπλέον, η realme σχεδιάσει τη δημιουργία επτά νέων ομάδων R&D 5G σε όλο τον κόσμο και θα διαθέσει το 90% των πόρων των R&D καθώς και 30 εκατομμύρια δολάρια αποκλειστικά για την ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Επεξεργαστής νέας γενιάς 5G – Επεξεργαστής Dimensity 700 5G

Το realme 8 5G φέρνει μαζί του τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή 5G – Dimensity 700 5G Processor, τον ισχυρότερο στην κατηγορία. Ως επεξεργαστής νέας γενιάς 5G, ο Dimensity 700 συνδυάζει δύο εξαιρετικά ικανούς πυρήνες Arm Cortex-A76 στην οκταπύρηνη CPU και λειτουργεί με ταχύτητα που φτάνει τα 2,2 GHz. Ο κορυφαίος επεξεργαστής παραγωγής 7nm, είναι έως και 28% πιο αποδοτικός ως προς την κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με έναν αντίστοιχο 8nm, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να είστε συνδεδεμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μπαταρία 5000mAh και Smart 5G Power Saving

Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα και το άγχος της χαμηλής ισχύος της μπαταρίας, το realme 8 5G έρχεται με μπαταρία 5000mAh ώστε να υποστηρίξει την καθημερινή χρήση, απαλλάσσοντας από το συχνό προβλήματα φόρτισης. Επιπλέον, η realme φέρνει το Smart 5G Power Saving για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία χρήσης.

8,5 mm Super Slim με δυναμική σχεδίαση Speed Light

Το realme 8 5G είναι το λεπτότερο smartphone 5G στην κατηγορία. Σούπερ λεπτό σώμα 8,5 χιλιοστών, εξαιρετικά ελαφρύ 185 γραμμαρίων και εξαιρετική αίσθηση στο χέρι. Παρέχει μια άνετη εμπειρία με κάθε κράτημα.

90Hz Ultra Smooth Display

Το realme 8 5G έχει 6,5 ίντσες IPS LCD οθόνη με FHD+ ανάλυση, 90Hz refresh rate, 600 nits φωτεινοτητα, 83.9% αναλογία οθόνης προς σώμα, και punch hole με 16MP selfie κάμερα.

48MP Nightscape Camera

Η κάμερα έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εποχή του 4G. Με την αύξηση των ταχυτήτων του δικτύου ήρθαν οι ζωντανές ροές που μπορούσαν να γίνουν ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Όλα αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις τεχνολογίες φωτογραφίας των smartphone. Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί στις τεχνολογίες φωτογράφησης smartphone στη νέα εποχή του 5G. Γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό, παρουσιάζοντας την Nightscape Camera 48MP.

Το realme 8 5G έχει όλα όσα χρειάζεσαι για την καθημερινή χρήση φέρνοντας το καινοτομία και δυνατότητες All In 5G!

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.