Realme 8 Pro: Ανακοινώνεται 24 Μαρτίου με καμερα 108MP Infinity

, Realme 8 Pro: Ανακοινώνεται 24 Μαρτίου με καμερα 108MP Infinity

Η νέα σειρά Realme 8 series με τα μοντέλα Realme 8 Pro και Realme 8 Pro θα ανακοινωθούν επίσημα στις 24 Μαρτίου μέσα από ένα live event που θα γίνει streaming από την Ινδία. Το “δυνατό” μοντέλο, το 8 Pro θα ενσωματώνει κάμερα 108 Megapixel, Infinity όπως την ονομάζει η κατασκευάστρια εταιρεία, ενώ το “απλό” το 8 το “σκέτο” αναμένεται να έχει κάμερα 64 Megapixel.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Realme έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο για την πλάτη των κινητών της νέας σειράς και συγκεκριμενα για το Realme 8 Pro. Το υλικό της πλάτης του κινητού θα είναι κάτι διαφορετικό από ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα στα κινητά. Θα είναι κάποιο περίεργο χρώμα, κάποιο διαφορετικό pattern; Θα πρέπει να περιμένουμε να αποκαλυφθεί στις 24 Μαρτίου.

Με την εταιρεία να μην έχει αποκαλύψει επίσημα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο smartphone, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τετραπλή κάμερα και για τα δύο μοντέλα, επεξεργαστή MediaTek Helio G95, οθόνη 6.4″ AMOLED και μπαταρία με χωρητικότητα 5000 mAh με γρήγορη φόρτιση 30W.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης

Ολοι εχουν δωσει το βαρος στην καμερα του κινητου.Δωσε μεγκαπιξελς στον λαο.48αρες 60αρες,κατοσταρες και βαλε.Ε και?Ποσοι θα δουν τις υπεροχες αυτες φωτο σε οθονες μεγαλες να τις θαυμασουν?ποσοι θα τις εκτυπωσουν?ποσοι θα βγαζουν φωτο στα σκοταδια,αν οχι στο απολυτο σκοτος?Εμενα ολο αυτο μου λεει πως ολες οι εταιρειες,εκει που “πονανε” τα κινητα,δεν εχουν να προσφερουν κατι εντυπωσιακο.Οι μπαταριες τους,λογω επιδοσεων κι αναγκων ,συνεχιζουν να κρατανε το ιδιο,οπως και να τα φτιαξουν σε θηκες και τζαμακια θα μπουν,οι τιμες τους ανεβαινουν αδικαιολογητα,αλλα θα βγαζεις φωτο με καταστορα στο σκοταδι.Καλες οι καμερες,χρειαζονται,αλλα αυτο το “πανηγυρακι” με τις φωτο,μ αφηνει παγερα αδιαφορο.

Παύλος Πιαδίτης

Η αλήθεια είναι ότι κινητό και να πάρεις καλή κάμερα θα έχει πλέον κινητό με 300 ευρώ και κινητό με 1000 ευρώ έχουν μικρές διαφορές. Μην ξεχνάμε όμως πως τα κινητά έχουν αντικαταστήσει τις point and shoot κάμερες, έχουν γίνει κάτι αναγκαίο καθημερινά. Ωστόσο ακούμε για μπαταρίες γραφενιου ακούμε για μπαταρίες solid state ακούμε για καινούργιες τεχνολογίες αλλά πουντες. Κάθε χρονιά λίγο καλύτερη κάμερα λίγο καλύτερο επεξεργαστή λίγο καλύτερη οθόνη, βάλε και μια μερίδα 5g εκεί που δεν έχουμε καλά καλά ακόμα… Τεσπα εγώ δεν βλέπω κάτι το σπουδαίο, βλέπω ξανά ζεσταμένο φαγητό με ολίγη από σως.

SUPS 👨‍⚖️

Συμφωνώ σε όλα απλά λίγο οι βραδινές φωτογραφίες έχουν τη προσοχή πλέον γιατί εκεί παλιότερα όταν έπεφτε το φως λίγο τότε στην οθόνη του κινητού επικρατούσε το χάος….και δεν αναφέρομαι σε πίσσα σκοτάδι αλλά σε μαγαζιά που είχαν πιο χαμηλό φωτισμο δεν έβγαζες κάτι της προκοπής ούτε με φλας.. μπαταρίες πιστεύω όλοι έχουμε αποδεχτεί ότι δεν πρόκειται να δούμε κάποια νέα τεχνολογία…Σε άλλα είδη πχ αμάξια μπορεί αλλά κινητά δεεεεν…

George

Μάλλον δεν έχεις κινητό ούτε με 48mp κάμερα, ούτε με 64mp. Διότι τότε θα γνώριζες, ότι πλέον τα κινητά με πολλά mp κάμερες, χρησιμοποιούν την τεχνολογία pixel binning, συνδιάζοντας 4 pixels σε ένα. Έτσι λοιπόν, ένα κινητό με 48mp κάμερα, τραβάει φωτογραφίες 48:4=12mp, ενώ ένα κινητό με 64mp κάμερα, τραβάει φωτογραφίες 64:4=16mp. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να βγει η φωτογραφία “αυτούσια” με ανάλυση 48 ή 64mp, αλλά όπως πολύ σωστά το ανέφερες, δεν έχει συνήθως κανένα νόημα, εκτός βέβαια εάν θες να εκτυπώσης μία τεράστια..γιγαντοαφίσα!! Όσο για τις φωτογραφίες στο σκοτάδι, ναι μεν δεν αποτελούν την πλειοψηφία των φωτογραφιών που βγάζει κάποιος, από την άλλη είναι εκνευριστικό να θες να βγάλεις μία φωτογραφία, και να βγαίνει χάλια, επειδή ο φωτισμός εκείνη την στιγμή δεν είναι επαρκής. Στα τελευταία μοντέλα, είναι ένας τομέας που έχει σημειώσει εκπληκτική βελτίωση. Στο δικό μου κινητό, με την κύρια κάμερα των 64mp και σε συνδυασμό με το night mode της Google camera (σαφώς ανώτερο από το night mode της “μαμάς” κάμερας) οι νυχτερινές φωτογραφίες είναι τόσο εκπληκτικές, τόσο καθαρές, τόσο φωτεινές, που είναι ξεκάθαρα πολύ ανώτερες από αυτό που βλέπεις κοιτάζοντας απλά με “γυμνό” μάτι!! Και δεν μιλάμε για ένα κινητό των 1.000 ευρώ,… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.