Realme C12: Επίσημα με μπαταρία 6.000mAh, τριπλό σύστημα κάμερας και Helio G35

, Realme C12: Επίσημα με μπαταρία 6.000mAh, τριπλό σύστημα κάμερας και Helio G35

Πριν λίγες ημέρες το Realme C12 πέρασε από το GeekBench, αποκαλύπτοντάς μας τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του. Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα το Realme C12, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει τη μεγαλύτερη αυτονομία που έχουμε δει ποτέ σε συσκευή της Realme.

Το Realme C12 έρχεται με IPS LCD οθόνη 6,5 ιντσών, με ανάλυση HD+, με notch τύπου watedrop που φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 5MP. Όπως βλέπουμε, η συσκευή έχει ελάχιστα bezel περιμετρικά, με το γνωστό μεγάλο chin στο κάτω μέρος της συσκευής. Στο εσωτερικό του Realme C12 υπάρχει ο επεξεργαστής Helio G35 της MediaTek, συνοδευόμενος από 3GB μνήμης RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

, Realme C12: Επίσημα με μπαταρία 6.000mAh, τριπλό σύστημα κάμερας και Helio G35

Στο πίσω μέρος υπάρχει το τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 13MP και δύο βοηθητικούς αισθητήρες 2MP. Επίσης, υπάρχει φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, ενώ η μπαταρία του Realme C12 ανέρχεται στα 6.000mAh, με υποστήριξη φόρτισης έως 10W. Προς το παρόν, το Realme C12 κυκλοφορεί μόνο στην αγορά της Ινδονησίας με τιμή περίπου 110 ευρώ, σε χρώματα μπλε και κόκκινο.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.