Realme GT 2 Pro: Αποκαλύφθηκαν στο ΤΕΝΑΑ οι πλήρεις προδιαγραφές του

, Realme GT 2 Pro: Αποκαλύφθηκαν στο ΤΕΝΑΑ οι πλήρεις προδιαγραφές του

Το Realme GT 2 Pro έρχεται στις 4 Ιανουαρίου και έχει πάρει πιστοποίηση από την TENAA, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν οι πλήρεις προδιαγραφές του. Υπάρχουν δύο μοντέλα Realme GT 2 Pro – RMX3300 και RMX3301 – και είναι τα πρώτα που έχουν λάβει την έγκριση της κινεζικής ρυθμιστικής αρχής.

Το επερχόμενο smartphone έχει πάχος 8,2 mm, ζυγίζει 199 γραμμάρια και διαθέτει οθόνη QHD+ AMOLED 6,7 ιντσών. Τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο CPU 3 GHz, ο οποίος, από όσο γνωρίζουμε, αποτελεί μέρος του Snapdragon 8 Gen 1 SoC.

Η TENAA παραθέτει το GT 2 Pro με δύο επιλογές RAM (8/12 GB) και τρεις επιλογές αποθήκευσης (128/256/512 GB), ωστόσο δεν αναφέρει την έκδοση Android. Να ναι καλά το AnTuTu, το Geekbench και μια εικόνα που διέρρευσε, όμως, καθώς έκαναν γνωστό ότι θα εκκινήσει το Android 12 με το Realme UI 3.0. Ακόμα, γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια έκδοση αποθήκευσης 1 TB με ενσωματωμένη μνήμη RAM 12 GB.

, Realme GT 2 Pro: Αποκαλύφθηκαν στο ΤΕΝΑΑ οι πλήρεις προδιαγραφές του

Το GT 2 Pro διαθέτει συνολικά τέσσερις κάμερες – μια selfie shooter 32MP και ένα τριπλό σετ στο πίσω μέρος που περιλαμβάνει δύο μονάδες 50MP και μία 2MP. Η δεύτερη κάμερα 50 MP πιθανότατα βρίσκεται πίσω από έναν υπερευρυγώνιο φακό 150°, ενώ η κάμερα 2 MP θα μπορούσε να είναι βάθους ή macro.

Η TENAA έχει καταχωρίσει το GT 2 Pro με ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας 2.440 mAh, η οποία πιθανότατα αναφέρεται σε ένα μόνο στοιχείο, επομένως αναμένεται ότι η συνολική τυπική χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι 5.000 mAh.

Αναφορικά με την ταχύτητα φόρτισης δεν υπάρχει κάποια πληροφορία και ενώ το smartphone αναμένεται να υποστηρίζει φόρτιση 125 W, δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Η TENAA επιβεβαιώνει επίσης ότι το Realme GT 2 Pro θα διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και θα υποστηρίζει δίκτυα 5G, αλλά δεν περιλαμβάνει τις εικόνες του στη λίστα.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πώς μοιάζει η Master Edition του GT 2 Pro αφού η Realme μοιράστηκε μερικές από τις φωτογραφίες της.

, Realme GT 2 Pro: Αποκαλύφθηκαν στο ΤΕΝΑΑ οι πλήρεις προδιαγραφές του

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!