Realme GT 2 Series Special Event: Τρεις τεχνολογικές καινοτομίες

, Realme GT 2 Series Special Event: Τρεις τεχνολογικές καινοτομίες

Η realme έκανε επίσημα την πρεμιέρα των τριών πρώτων τεχνολογιών παγκοσμίως στο realme GT 2 Series Special Event. Οι παγκόσμιες πρωτιές περιλαμβάνουν μία πίσω όψη από βιοπολυμερές υλικό, μία ευρεία κάμερα 150 μοιρών και την επικοινωνία “Καινοτομία προς τα εμπρός”.

Το realme GT 2 Pro διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, εμπνευσμένο από το χαρτί. Δημιουργημένο από τον διάσημο βιομηχανικό σχεδιαστή Naoto Fukasawa, αυτό το “Paper Tech Master Design” κάνει το realme GT 2 Pro το πρώτο smartphone στον κόσμο που ενσωματώνει βιολογικά υλικά.

Το πίσω κάλυμμα του realme GT 2 Pro χρησιμοποιεί ένα βιοπολυμερές υλικό που χρησιμεύει ως μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση έναντι των ορυκτών πρώτων υλών που συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Το βιολογικό υλικό SABIC έχει περάσει όχι μόνο από τη Διεθνή Πιστοποίηση Αειφορίας και Άνθρακα (ISCC), αλλά και από άλλα αυστηρά πρότυπα περιβαλλοντικών κανονισμών, όπως τα REACH, RoHS και EPEAT.

Επιπλέον, το νέο design κουτιού της realme μείωσε τη συνολική αναλογία πλαστικών από 21,7% στην προηγούμενη γενιά κινητών σε 0,3% για αυτό το μοντέλο.

Η πρώτη ultra-wide κάμερα 150° παγκοσμίως με λειτουργία fisheye
Οι υπερευρυγώνιοι φακοί χρησιμοποιούνται συχνά στη φωτογραφία τοπίου και κτιρίων, καθώς επιτρέπουν στην κάμερα να καταγράφει μια ευρύτερη οπτική σε κάθε φωτογραφία. Το realme GT 2 Pro είναι το πρώτο smartphone που προσφέρει ultra-wide κάμερα 150°. Αυτή η εξαιρετικά ευρεία κάμερα επεκτείνει το οπτικό πεδίο του τηλεφώνου κατά 278% σε σύγκριση με το πεδίο 84° της κύριας κάμερας.

Η realme αναπτύσσει, επίσης, την πρώτη λειτουργία κάμερας fisheye στον κόσμο για smartphone στο GT 2 Pro. Αυτή η λειτουργία μπορεί να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή οπτική ή εξαιρετικά μεγάλο εφέ βάθους πεδίου. Με μεγάλο οπτικό πεδίο, η συνολική εικόνα γίνεται ακόμα πιο ελκυστική οπτικά.

Innovation Forward Communication με σταθερό σήμα και 360°NFC
Το realme GT 2 Pro είναι εξοπλισμένο με ένα Σύστημα Matrix Array Antenna που αποτελείται από τρεις τεχνολογίες: την πρώτη στον κόσμο τεχνολογία μεταγωγής κεραίας υπερευρείας ζώνης (HyperSmart), έναν ενισχυτή Wi-Fi και τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου 360° (NFC).

Η τεχνολογία μεταγωγής κεραίας HyperSmart της realme έχει σχεδιαστεί με 12 περιτυλιγμένες κεραίες που καλύπτουν όλες τις πλευρές του τηλεφώνου και υποστηρίζουν κύριες ζώνες σε όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις, όλες με την ίδια ισχύ σήματος. Αυτό επιτρέπει στο GT 2 Pro να αξιολογεί έξυπνα την ισχύ του σήματος όλων των κεραιών και να επιλέγει αυτόματα αυτήν με το καλύτερο σήμα.

Η εισαγωγή του ενισχυτή δικτύου Wi-Fi περιλαμβάνει μια συμμετρική κεραία Wi-Fi που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει πιο ισορροπημένη ισχύ σήματος γύρω από το τηλέφωνο. Στις δοκιμές της realme, αυτός ο σχεδιασμός βελτίωσε τη σταθερότητα του σήματος κατά 20% σε σύγκριση με τον ασύμμετρο σχεδιασμό κεραίας Wi-Fi.

Το realme GT 2 Pro ενσωματώνει επίσης τις δύο κορυφαίες κυψελοειδείς κεραίες με λειτουργία πομποδέκτη σήματος NFC, αυξάνοντας την περιοχή ανίχνευσης κατά 500% και την απόσταση ανίχνευσης κατά 20%. Ολόκληρο το επάνω μέρος του GT 2 Pro ανιχνεύει σήματα NFC προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, διευκολύνοντας τη χρήση του NFC για ανέπαφες πληρωμές, σύζευξη Bluetooth ή άλλες διάφορες χρήσεις.

Δελτίο Τύπου

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».