Realme Narzo: Νέα σειρά smartphones, οι αντίπαλοι των Poco και Redmi

Η Realme αποτελεί μία θυγατρική εταιρεία της Oppo και ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brand στον κόσμο. Ως κατασκευάστρια έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετά smartphones και φαίνεται ότι θέλει να καθιερωθεί ως η βασική ανταγωνιστής της Xiaomi, με το Realme Narzo.

Τι είναι το νέο προϊόν

Μετά την παρουσίαση των Realme 6, η εταιρεία έκανε tease το επόμενο προϊόν της. Μέσω του επίσημου Twitter λογαριασμού της, η κατασκευάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει το Realme Narzo.

Σύμφωνα με το 91Mobiles, το Narzo είναι μία νέα σειρά smartphones, παρόμοια με τα Pro, U, X, και C. Επιπλέον, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι τα νέα έξυπνα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία.

Σε πιο κοινό απευθύνεται

Με βάση το περιεχόμενο του βίντεο, τα Realme Narzo στοχεύουν σε νεότερους καταναλωτές. Πέραν όσων παρουσιάζει το βίντεο, στη επίσημη σελίδα του προϊόντος υπάρχει μία φωτογραφία που μεταξύ άλλων αναφέρει και την έκφραση “Gen Z“.

Realme Narzo, Realme Narzo: Νέα σειρά smartphones, οι αντίπαλοι των Poco και Redmi

Για πολλούς, η αναφορά στη γενιά Z δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, όσον αφορά το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα smartphones απευθύνονται σε νεότερο κοινό. Οπότε, αναμένεται να έχουν αντίστοιχο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά.

Αν και θα μπορούσε το brand να αλλάξει στο μέλλον, τα Realme Narzo λέγεται ότι θα είναι τουλάχιστον δύο και θα αποτελέσουν βασικούς ανταγωνιστές για τα Redmi και Poco της Xiaomi.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.