Realme Q Series: Έρχεται τον επόμενο μήνα με δυνατό chip

, Realme Q Series: Έρχεται τον επόμενο μήνα με δυνατό chip

H νέα σειρά smartphones, Realme Q Series, θα παρουσιαστεί σε έναν μήνα περίπου, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G. Η είδηση ήρθε από τον αντιπρόεδρο της Realme, Wang Wei Derek, μέσω Weibo.

Τουλάχιστον δύο μοντέλα αναμένεται να ενταχθούν στην οικογένεια Q Series της Realme, το ένα με Dimensity 1200 και το άλλο με Snapdragon 778G. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επεξεργαστής 778G υποστηρίζει 5G και είναι κατασκευασμένος με την αρχιτεκτονική των 6 nm. Η απόδοση του επεξεργαστή αυτή αναμένεται να είναι κατά 40% αυξημένη τόσο σε επίπεδο ισχύος όσο και σε επίπεδο γραφικών.

Σε αυτή τη φάση δεν έχουν γίνει γνωστά όλα τα δεδομένα για τις νέες συσκευές, αλλά και το πλήθος τους, καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες σε αυτή τη φάση. Το μόνο δεδομένο είναι ότι η Realme θα παρουσιάσει το πολύ σε 30 ημέρες τη νέα της σειρά. Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι η Q Series θα κινείται στην κατηγορία των mid range συσκευών, που είναι και εκείνη που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ManuxGR

οοο νέο σκουπιδάκι από την realme 😛

Mak

?????? Τι εννοείς ποιητή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.