Realme X2 Pro: Αρκετά καλό module, ισοφάρισε το Sony Xperia 5 στο DxOMark

Realme X2 Pro, Realme X2 Pro: Αρκετά καλό module, ισοφάρισε το Sony Xperia 5 στο DxOMark

To Realme X2 Pro πέρασε από το DxOMark και η ιστοσελίδα αναφέρει ότι διαθέτει ένα αρκετά καλό σύστημα για το εύρος τιμής στο οποίο ανήκει. Ο ιστότοπος βαθμολόγησε το X2 Pro με 95 πόντους, βάζοντας το στην ίδια κατηγορία με τα Asus ROG Phone 2 και Sony Xperia 5.

Το Realme X2 Pro έρχεται με τετραπλή κάμερα. Η κύρια κάμερα είναι στα 64MP με διάφραγμα f/1.8, ενώ το module συμπληρώνουν μία ultra wide 8MP, ένα τηλεφακός 13MP, και ένας αισθητήρας βάθους 2MP. Το σύστημα του X2 Pro μπορεί να καταγράφει βίντεο 4K στα 60fps, αλλά το DxOMark δοκίμασε τις ικανότητες του στην εγγραφή βίντεο 1080p στα 30fps.

Ένα αξιόλογο module με μικρά προβλήματα

Η ιστοσελίδα βαθμολόγησε το Realme X2 Pro με 99 πόντους σε επίπεδο φωτογραφίας και 86 πόντους στο βίντεο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το X2 Pro καταγράφει σχετικά καλές λεπτομέρειες σε εξωτερικούς χώρους. Όσον αφορά τη φωτογραφία, η αναλογία υφών και θορύβου είναι καλή ακόμα και σε λήψη με αρκετό zoom.

Realme X2 Pro, Realme X2 Pro: Αρκετά καλό module, ισοφάρισε το Sony Xperia 5 στο DxOMark

Επιπλέον, η ultra wide έλαβε καλή κριτική με το DxOMark να αναφέρει μικρή παραμόρφωση. Ωστόσο, το Realme X2 Pro παρουσιάζει αρκετό luminance noise και softness στις γωνίες, ενώ η ισορροπία λευκού δεν είναι πάντα καλή, και το bokeh δεν λειτουργεί πάντα σωστά.

Περνώντας στο βίντεο, το X2 Pro παρουσιάζει ακριβή ισορροπία λευκού και γρήγορη αυτόματη εστίαση. Ωστόσο, και σε αυτόν τον τομέα υπάρχει luminance noise, ενώ η καταγραφή υψών δεν είναι καλή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χαχαχα

Αυτό το πράγμα πάντως με το όσους πόντους μάζεψε το ένα, πόσους πόντους πιάνει το άλλο, κάπου έχει κουράσει και δεν ξέρω πόσο σημαντικό είναι να αναφέρεται.
Αν θέλεις νέο κινητό, τιμή, σέρβις, και αξιοπιστία εταιρείας στη Ελλάδα.
Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε

Α.

Ακριβώς. Ta benchmarks είναι υπερτιμημένα. Δε λέω ότι είναι εντελώς άχρηστα, αλλά η αγορά με βάση τέτοιου είδους βαθμολογίες είναι εντελώς σε λάθος κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.