Realme X3: Εμφανίστηκε στο GeekBench με 12GB RAM και mid-range επεξεργαστή

, Realme X3: Εμφανίστηκε στο GeekBench με 12GB RAM και mid-range επεξεργαστή

Ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επερχόμενη ναυαρχίδα της Realme, το X3 Pro, γνωρίζουμε ήδη ότι θα υπάρξει και η απλή έκδοση X3, χωρίς όμως να γνωρίζουμε πολλά για την εν λόγω πρόταση. Η συσκευή πέρασε από το GeekBench και μας έδωσε μία πρώτη ιδέα από το τι να περιμένουμε από τον Κινέζο κατασκευαστή.

Το Realme X3, με την ονομασία μοντέλου RMX2085, κατάφερε να συγκεντρώσει 2.307 πόντους στο single-core test και 8.216 πόντους στο multi-core test, αριθμοί αρκετά μακριά από τον flagship επεξεργαστή Snapdragon 865. Από την άλλη, η συσκευή είχε εμφανιστεί και στο Google Play Console με τον Snapdragon 855+, αλλά αυτά τα score, ειδικά το multi-core, είναι αρκετά κατώτερα από τις άλλες προτάσεις της εταιρείας.

Συγκριτικά, το Realme X3 SuperZoom που είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+ μπόρεσε και έφτασε τους 10.000 πόντους στο multi-core test. Οπότε, μπορεί η εταιρεία να χρησιμοποιήσει μία υπερχρονισμένη έκδοση του mid-range Snapdragon 765G ή ακόμα και τον επερχόμενο Snapdragon 768G, ο οποίος αναμένεται να είναι απλά μία μικρή αναβάθμιση σε σχέση με το τωρινό mid-range 5G μοντέλο.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η συσκευή θα έρθει με Android 10 και το skin της εταιρείας, Realme UI, ενώ εντύπωση προκαλούν και τα 12GB RAM που είναι διαθέσιμα. Οι πληροφορίες του Google Play Consone αναφέρουν μόλις 8GB μνήμης RAM, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχουν πολλαπλές εκδόσεις. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να δούμε τελικά με ποιον επεξεργαστή θα διαλέξει να κυκλοφορήσει τη συσκευή η Realme.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Για όσους (τους περισσότερους δηλαδή) ΔΕΝ γνωρίζουν: Η Realme μαζί με τις Oppo, Vivo και Οneplus ανήκουν ουσιαστικά στην ίδια εταιρεία, την BBK electronics. Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο αυτή την στιγμή. Οι συνολικές πωλήσεις από τις 4 εταιρείες κινητών τηλεφώνων αυτή την στιγμή παγκόσμιος, καθιστούν την BBK τον δεύτερο(!!) μεγαλύτερο σε αριθμό πωλήσεων (ανά τεμάχιο) κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων παγκόσμιος, αμέσως μετά την Samsung. Δηλαδή για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα: Η εταιρεία που ανήκει η Realme έχει περισσότερες πωλήσεις από ότι η Huawei ή η Xiaomi ή η Apple. Και με συνεχώς ανοδική πορεία! Μην πεταχτεί λοιπόν κανείς “εξυπνάκιας” να πει σχετικά με.. κινεζιές ή οτιδήποτε σχετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.