Realme X3 και X3 SuperZoom: Επίσημα με Snapdragon 855+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz

, Realme X3 και X3 SuperZoom: Επίσημα με Snapdragon 855+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Η Realme παρουσίασε τον προηγούμενο μήνα στην Ευρώπη, το Realme X3 SuperZoom ωστόσο δεν έγινε καμία αναφορά για την απλή έκδοση του. Σήμερα η Κινεζική εταιρεία μέσα από ένα launch event στην Ινδία ανακοίνωσε τα Realme X3 και X3 SuperZoom.

Χαρακτηριστικά

Τόσο το Realme X3 όσο και το SuperZoom έχουν οθόνη των 6.6 ιντσών η οποία είναι τύπου LCD. Το panel έχει διπλό punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία ενώ η ανάλυση του είναι Full HD+. Το aspect ratio είναι 20:9 και ο ρυθμός ανανέωσης είναι 120Hz.

Εσωτερικά ζει ο Snapdragon 855+, με την μνήμη RAM στην απλή έκδοση να ανέρχεται στα 6 ή 8GB ενώ η SuperZoom έκδοση έχει μνήμη RAM 8 ή 12GB και ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει έως τα 256GB. Στον τομέα της μπαταρίας, τα δύο τηλέφωνα έχουν χωρητικότητα 4.200mAh και γρήγορη φόρτιση 30W.

Realme X3 SuperZoom

Οι διαφορές στα δύο smartphone εντοπίζονται στον τομέα της κάμερας. Η SuperZoom έκδοση έχει κύριο αισθητήρα της Samsung στα 64MP με OIS η οποία συνοδεύεται από 8MP periscope telephoto με 4x optical zoom και 60x hybrid. Επιπλέον, υπάρχει ένας ultrawide φακός των 8MP και τέλος μία macro κάμερα των 2MP.

Στο front panel έχουμε δύο κάμερες εκ των οποίων η μία είναι Sony IMX616 32MP ενώ η άλλη ultrawide στα 8MP.

Realme X3

Το απλό Realme X3 από την άλλη έχει κύρια κάμερα 64MP και συνοδεύεται από 12MP telephoto, 8MP ultrawide και 2MP macro. Στο front panel υπάρχουν ξανά δύο κάμερες, η κύρια στα 16MP και η ultrawide στα 8MP.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.