Samsung, γιατί να αφήσετε το Galaxy S III κα να πάτε στο S5 [videos]

Αφού ολοκλήρωσε το επιθετικό marketing όπου μας έλεγε για παράδειγμα γιατί να προτιμήσουμε το Samsung Galaxy S5 αντί του iPhone, η Samsung στράφηκε στα δικά της κινητά. Βέβαια χρησιμοποιεί πιο ήπια πολιτική και εξηγεί γιατί πρέπει να πάμε από το Samsung Galaxy S III στο φετινό S5.

Λογικά στοχεύει στους κατόχους του S III διότι τώρα τελειώνουν τα διετή συμβόλαιά τους με τους παρόχους τους. Στα παρακάτω videos τονίζεται η καλύτερη κάμερα, το ότι έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή, καλύτερη κάμερα και μπαταρία, καλύτερη οθόνη και φυσικά είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη.

Μετά τη διαφήμιση με τους «wall huggers» δείτε τα παρακάτω πιο «συνηθισμένα» promo videos:

1.

2.

3.

samsung galaxy s iii upgrade, Samsung, γιατί να αφήσετε το Galaxy S III κα να πάτε στο S5 [videos]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

62 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Εγώ αφήνω το S III και πάω στο G3…

Παναγιώτης Βασσης

Και έτσι εξηγείται το γιατί δεν έδωσαν την kit kat στο s3….

helios

Εγώ αφήνω το s3 και παίρνω galaxy F.

nikos

+Γιατί το s5 έχει αρκετή ραμ για κάνα δυο αναβαθμίσεις,στην καλύτερη τρεις ακόμη… 😜

Nickolas

Καλά εννοείται υπάρχουν πολλοί λόγοι να αναβαθμίσεις από S3 σε S5, αλλά αν είναι να δώσουν παρόμοια αναβάθμιση στο S5 όπως την 4.3 που έδωσαν στο S3 και σέρνεται το κινητό άστο καλύτερα :p

γιωργος

η ιδια η εταιρεία να θα “θάβει” τα προιοντα της!! απιστευτο!!!!

giorgos

η ιδια η εταιρεία να θα “θάβει” τα προιοντα της!! απιστευτο!!!!

Billy the Kid

Παιδια κακα τα ψεματα… οπως το πανε το θεμα με τις ram στα κινητα, και τα 2gb ισως ειναι λιγα…ολο αυτο το bloatware που σηκωνει η καθε εταιρια στα κινητα της κανει το κινητο βαρυ… οποτε για να μην κουραζω εαν δεν βγει το S5 με τουλαχιστον 3 gb ram δεν αξιζει ουτε καν να το βλεπεις κατα την αποψη μου… και οπως ειπε και ο nikos για κανα 2 αναβαθμισεις κανει το S5 και αυτες δεν νομιζω να τις δωσει κιολας η sammy για λογους marketing… Αρα γιατι να παρω το S5 ? για να λεω οτι εχω S5 ? αν βγαλει με 3gb ram ισως να το σκεφτω…αλλα και παλι παιζει βασικο ρολο παιζει και η τιμη του… οποτε προς το παρον μενω με το S3 μου που προς το παρον καλυπτει τις αναγκες μου…

jimo

με λιγα λογια μας λεει γιατι το galaxy s3 δεν ειναι σοβαρο κινητο για να το εχεισ !!

καθαρος κανιβαλισμος ! οταν μια εταιρια σκοτωνει και τρωει την μια συσκευη της για να κανει πωλησεις η ναυαρχιδα της !!!

ποσο ποιο χαμηλα samsung??????????????????????????

ξεκινησε με τα δανικα κινητα και τωρα αυτο !!

πολυ χαμηλο επιπεδο πλεον !!

Samsung_not

A ρε πονεμενοι της Samsung. Σας λεει η ιδια η εταιρεια πεταχτε το 2 χρονων κινητό σας και εμπιστευτειτε μας παλι για να το ξαναπεταξετε. Σας δουλεύει ψιλό γαζί. Τουλαχιστον η apple και η google με τα nexus έχουν λίγη αξιοπρέπεια.

nikos

@Billy the kid το πρόβλημα είναι ότι η ίδια η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα ένα galaxy με 512mb ram που έτρεχε kitkat!Απλά η Samsung το βρίσκει ως δικαιολογία,αν και φτηνή,και το ίδιο θα κάνει και με το s5 σε 1,5-2 χρόνια.
Υ.Γ αυτό βέβαια με τις αναβαθμίσεις δεν το κάνει μόνο η Samsung απλά εκείνη λέει τις πιο φθηνές δικαιολογίες αντί να πει ότι πολύ απλά πέρασε ο 1,5 χρόνος που υποστήριζα αναβαθμίσεις οπότε δεν θα πάρετε!

i love rihanna

Και η σαμσουνγκ μας εδειξε αλλη μια φορα οτι ξερει πολυ καλα πως να προωθει τα προϊόντα της… Για να παει καποιος απο το s3 στο s5 υπαρχουν πολοι λογοι ακομη…

Nasos K

Εγω εδωσα το S3 και πηγα στο xperia Z γιατι τα S4 και S5 δεν εχουν ραδιοφωνο, μεχρι λοιπον να ξαναβαλει ραδιοφωνο στα κινητα της η Samsung…bye,bye!!!

Giorgos75

Και για τους λόγους που παρουσιάζονται στα παραπάνω βίντεο πρέπει να κάνει κάποιος upgrade; Ίσως αν μου έλεγαν ότι η υποστήριξη λογισμικού θα ήταν καλύτερη να το σκεφτόμουν. Με τα παραπάνω βίντεο απλά δεν….. Για την ώρα το S3 μου με CM11 πετάει κυριολεκτικά…

Makis

@ Nasos K

Sorry φίλε αλλά τα ‘σκασες και για το s3, τα ‘σκασες και για το Ζ. Τώρα bye-bye πολύ που τους νοιάζει…

Notis

Με αιφνιδίασε η κίνηση της να θάψει το ίδιο της το κινητό. Σε όποιο κέρδος και αν αποσκοπεί είναι ”μια περίεργη πράξη”.
Λυπηρό.

Theodore.

Απο τη στιγμη που εσεις ως πιο εξυπνοι,προφανως,δεν εχετε πιασει στα χερια σας,κινητο της Samsung,τι σας νοιαζει τι θα κανουν οι αλλοι;Αυτοι τη βρισκουν να τα αλλαζουν,για να μυριζουν καινουργιλα.
Ειναι ενα βιτσιο κι αυτο,και ειμαι κι εγω φαν του ειδους.
Πηρα λοιπον το S3,προπερσι το καλοκαρι απο ενα μαγαζι στη Γερμανια,και οταν διαβασα το Φθινοπωρο, οτι το Νοτε 2,ηταν τοοσο καλο,το χαρισα στον ανηψιο,και πηρα το 2.(Το καυμενο το S3,του τοκλεψε ενας γυφτος απο το μαγαζι του).
Μολις ομως,διαβασα για το ποσο καλο ηταν το το Νοte 3,και αφου περιμενα ,και να φτιαχτουν καποιες κατασκευαστικες ατελειες της αρχης,αλλα και να πεσουν οι τιμες,το χτυπησα με ενα 500άρικο,και απο τοτε μενω σταθερα εδω,καλυμμενος 100%.
Το Note 2,το εχω στην ακρη,γιατι υποσχεθηκα παλι στον ανηψιο να του το χαρισω κι αυτο,αμα παρει επι τελους εκεινο το χαρτι,που τοχει γραψει κανονικα.
Το κακο ειναι,οτι παρ ολο το ρεγαλο,δεν τον βλεπω να ανοιγει βιβλιο…

killbillgr

Πολύ ωραία εταιρία η Samsung κάποτε σε έκανε να αγοράσεις την τότε ναυαρχίδα S3 κάτι κατοστάρικα ευρώ και τώρα σου λέει δεν σε αναβαθμίζω και τραβά στο S5. Που το οποίο S5 έχει βγάλει και ένα F που σε λίγους μήνες θα ανακοίνωση το S6 και πάει λέγοντας αυτή η δραματική κατάσταση. Βεβαία δεν φταίνε αυτή αλλά οι καταναλωτές που ακολουθούνε ότι τους πει η Samsung και τρέχουν σαν τα σκυλιά. Ακομα πίνετε νερό στο ονόματος της κάποιοι εδώ μέσα.

Samsung_not

Παιδιά πάρτε το απόφαση και οι τελευταίοι. Samsung δεν υπαρχει λέμε! Πάνε οι καλες παλιές εποχές. @Theodore. Αμα καταλάβεις τι εγραψες και τι θες να μας πεις πες το και στους αλλους να καταλάβουμε.
PS όσα note και να πάρεις και όσα S3 και να χαρισεις παλι τα ίδια θα κανει η Samsung. Στην υγεια των κορόιδων

bas13

Θα ήθελα και ένα βιντεάκι να διαφημίζει ότι το s5 τρέχει kitkat ενώ το s3 έχει μείνει στη 4.3.
Γιατί κάθεστε και ασχολείστε με την κάθε samsung και τα μαρκετινίστικα κόλπα της, ευτυχώς υπάρχει το xda όπου ειδικά για συσκευές τύπου s3 γίνεται πάρτυ από custom rom, περνάς ότι θες και αφήνεις τη samsung και την κάθε samsung να σφυρίζει αδιάφορα.
Υ. γ. μέχρι και στο arc συσκευή του 11 με 512 ram, πέρασα και ξανάνοιωσε.

JohnnyFire

καλησπερα, οσοι απο εσας εχετε σ5 παρακαλω αγγιξτε στις ακρες μπροστα γυρω γυρω στα μαυρα μπεζελ΄πανω απο την οθονη και λογικα θα διτε το κλασικο μαυρο στιγμα που ενφανιζετε μονο στο φως και μονο αν εχει περασει το δακτυλο απο πανω…αυτο ειναι κατω απο το γυαλι και φενετε σαν να μην εχει γινει σωστη κοληση…το μονο παραπονο μου απο την σαμμυ!

sosimple

Ήδη βλέπω την επόμενη διαφήμιση – δυσφήμιση της Samsung 1χρονο απο τωρα: Παρατηστε το άθλιο s5 και πάρτε το καταπληκτικό s6..

Notis

@sosimple μην το γελάς καθόλου είναι πολύ πιθανό σενάριο, μετά το παραπάνω. Δεν το περίμενα αυτό από μια εταιρία σαν την Samsung. Βασικά νομίζω πως ποτέ καμία εταιρία δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Τι συμβαίνει εκεί ”πέρα”?

Theodore.

Τογραψα καπου κι εγω σαυτο που λες για καστομ ρομ.Απο τη στιμη λοιπον ,που δεν υπαρχει πλεον εγγυηση,μπορεις να βαλεις ο,τι γουσταρεις,και να πας παρακατω.Προς τι λοιπον η φοβερη σας γκρινια;Ετσι κι αλλοιως,εσεις ,δεν εχετε Samsung.So what?
Αφηστε λοιπον τους θελοντες,να παρουν το καινουριο τους λαλά,και να φχαριστηθουν.Ποι ειστε εσεις που τους εγκαλειτε με τι θα φχαριστηθουν;Περι ορεξεως,κλπ…
Γιατι ως φαινεραι,σας διαφευγει οτι τα τηλεφωνα ειναι μια μανια,ενα καταναλωτικο παρτυ,που μπαινει ο κοσμος γιατι ετσι του μαθανε.Κι εγω μεσα βεβαια.Οταν γει λοιπον το καινουριο,ειναι πολλοι εκεινοι,που δεν κρατιουνται,και ξενυχτανε απο το βραδυ εξω απο την ποσρτα του μαγαζιου,για να το παρουν πρωτοι,ει δυνατον.
Κι ερχοσαστε εσεις τωρα,με τη ρομφαια του καθωσπρεπισμου και του προστατη του πορτοφολιου,ανθρωπων που γουσταρουν απο τη Samsung,και την καθε Samsung,να βγαλει κι αλλο λαλά,πιο καινουριο,πιο γυαλιστερο,πιο in,για να νοιωσουν καλα.Ο αλλος,εδωσε το νεφρο του,για να αγορασει αιφων…
Μπορει να μην ειναι λογικο,αλλα ειναι αληθινο.Αυτη ειναι η σημερινη πραγματικοτητα,σας αρεσει ή οχι.

Nio

Αν και δεν μου αρέσει η Samsung θα το πω. Δεν ξέρετε αγγλικά ρε???
Αν λέει ο άνθρωπος ΑΝ θέλετε να πάρετε άλλο πάρτε το S5. Αν ετοιμάζεστε για αναβάθμιση από το παλιό σας s3. Δεν είπε πεταχτε το. Αυτό το έκανε με υπονοούμενο που το άφησε χωρίς αναβάθμιση

dmg

Σε 2 χρονάκια το ιδιο θα γινει και με το s5

Samsung_not

@Nio αν λέει όπως λες, αλλά το αν δεν το κάνετε απλα δεν θα έχετε αναβαθμίσεις και πολλά αλλά. Οπότε όπως λες τους είπε πεταχτε το. Και αυτό έρχεται μετα απο την δημοσίευση για κακά οικονομικά αποτελέσματα. Ενω αλλες εταιρείες σαν LG και HTC λένε θα πάρετε android l αυτοι σου λένε στα ίσια άλλαξε κινητό. Οποτε δεν τίθεται θέμα πιστεύω αυτό το παραμυθακι με την Samsung τελειώνει και το παίρνουν χαμπαρι και οι fans της γιατί παραδόξως δεν είδα σχόλια υποστήριξης πράγμα που ειναι σωστο αν θέλουν ενα καλύτερο προϊόν.

sosimple

@Nio: Αγγλικά ξέρουμε καλά ολοι, δωξα τω Θεό.. Να το αναδιατυπωσω όμως, για να ειμαστε politically correct, να στο πω και στα αγγλικά να το καταλάβεις.
Διαφήμιση Samsung 1 χρόνο απο τωρα: Αν θέλετε να αλλαξετε το άθλιο s5 σας, παρτε το amazing s6..
Πρεπει να συμφωνούμε με τετοιου τυπου διαφημίσεις? Όποιος και αν τις κανει.

Enki

Καλυτερο τηλ Htc m8 εως να βγει το s f

Zach

Δεν λεω τα κινητα της ειναι τουμπανα αλλα να δωσεις 500 ευρω για σαμσουνγκ, ρε φιλε σαμσουνγκ;; Ναι αυτη την Εταιρια που επαιρνες το δευτερο κινητο σου με 50 ευρω;; Εγινε και η σαμςουνγκ ονομα. Σονι, νοκια-μάκροςοφτ, απολ εταιριες με κυρος και ιςτορια. Σαμςουνγκ παντα η εταιρια που ειχε τα παντα φορεμενα σε ενα κινητο στην χαμηλοτερη τιμη και ολοι εχουμε πεσει στην παγιδα.

giwrgos

Ποσο γκρίνια δλδ εδώ μέσα

Δημητρης

Ρε παιδια αυτο που λέτε με τις αναβαθμισεις ειναι και θέμα παρόχου. Εγω που εχω ενα δεύτερο s3 πηρε πριν 2 εβδομάδες 4.4.2 και παει σφαίρα!!! Για να σας προλάβω απ τις ερωτήσεις στο εξωτερικό το εχω

killbillgr

Εμείς κρίνουμε την διαφημίσει και την πολιτική της Samsung γιατί βγάζετε χολή κάποιοι και υποστηρίζεται και από επάνω αυτές του είδους ενέργειες της Samsung ? Δλδ. Συμφωνείτε και από επάνω με αυτές του είδους ενέργειες και τις υποστηρίζεται ? Συμφωνείτε με όλο αυτο το ξεπούλημα ? Αφού λοιπόν είναι έτσι τότε κάθε χρόνο κινητό από την Samsung να αγοράσουμε για να ησυχάσουν κάποιοι εγκάθετοι εδώ μέσα. Πίνετε και νερό στο όνομα της και μετά εσείς δεν λέγεστε πρόβατα. Ο άλλος δεν δέχεται και υποδείξεις παρακαλώ! Ποιοι είστε εσείς που θα κάνετε λέει! Αλλά ο χειρότερος είναι η αμάθεια!

Γιάννης σε λέω

Ο μόνος λόγος που αξίζει κράξιμο η Samsung είναι οι ακριβές τιμές της και ο κακός σχεδιασμός στο S5. Προσωπικά δε θεωρώ παράλογο να παρακινεί τους καταναλωτές να πάνε για S5. Θέλει να πουλήσει. Το S3 επίσης πήρε 2 ή 3 αναβαθμίσεις λογισμικού, μην τα θέλετε όλα δικά σας, να πάρει και KitKat δηλαδή! Άλλες εταιρίες δίνουν μόνο μία αναβάθμιση ή καμία.

phoenix

Έχεις δίκιο ρε Samsung…θα το παρατήσω το s3 αφού βγήκε g3 ευτυχώς… Πάντως εντάξει αν τα ανταλλάξουμε είμαι μέσα :p

Christos

@Γιάννης σε λέω δηλαδη η google, η apple και η microsoft που δινουν αρκετες αναβαθμισεις πρεπει να φιλισουμε τα ποδια τους επειδη τους νοιαζει περισσοτερο ο πελατης τους;

GiorgosM.

Υπέροχες συσκευές και οι δυο,η καθεμιά στην χρονιά της.Γουστάρω Sammy ,LG, άσχετα αν έχω xperia Z kai είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος από την Sony.

Γιάννης σε λέω

@Christos πάνε σε apple τότε! Αλλά δε θα το κάνεις, γιατί εκεί ισχύουν άλλοι περιορισμοί.

gio

Τουλαχιστον η σαμμυ στο λεει αντρικια πανε απο σ3 στο σ5 για 500 λογους. Η απλ πκυ εσκιζε τα ρουχα της οτι τα δαχτυλα των ανθρωπων δεν μπορουν να χειριστουν συσκευες με οθονη πανω απο 4′ δε σε δουλευει τωρα που παει στις 4.7 και 5.5;
Καλα οσο αφορα τους νατοχους ελτζι και σονυ δε τιθεται θεμα γιατι ετσι κι αλλιως πριν τα 2 χρονια το ε ουν πεταξει.

Christos

@Γιάννης σε λέω γιατι οχι σε μια απο τις αλλες δυο;

kostas

Δηλαδή η σάμσουνγκ μας λέει να παρατήσουμε το s3 που είχαμε χρυσοπληρώσει 2 χρόνια πριν και να χρυσοπληρώσουμε ένα νέο κινητό που θα πηγαίνει 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα χωρίς ραδιόφωνο. ευχαριστώ δε θα πάρω

Κώστας Ζ.

Θα παραδεχτώ οποιον μου βρει 1, μονο 1 λογο, να μην παω να παρω το Xperia Z2 και να παρω το S5…

Αλεξανδρος

Eγω αφησα το s4 για το s2 ακολουθω τακτικη ¨κολοκοτρωνιτσιου¨ Εμπρος-Πισω!
Τι να κανουμε τα οικονομικα μας ειναι χαλια.
Αν θελει η samsung τοσα εχουμε αγορασει ας μας το κανει δωρο επιτελους.

Theodore.

Πολυ μη μου άπτου ειναι μερικοι εδω μεσα.
Και ποιος σας επιασε απ το λαιμο ρε παλληκαρια να αγορασετε τηλεφωνο;Τη δουλεια της θελει να κανει η εταιρια και εβαλε μια διαφημιση.Για ενα τηλεφωνο βεβαια.Οχι για καμια γυναικα που σας προτεινει να παντρευτειτε αφηνοντας τη δικη σας.
Κι εσεις,ξεσηκωσατε τον κοσμο για το ποσο κακο σας εκανε και τουτο κι εκεινο.
Ε μην το παρετε και καντε ο,τι καταλαβαινετε .Παρτε αλλο,αλλη μαρκα ή βαλτε το κατω και σπαστε το.
Σιγα το ζητημα που σηκωσατε συννεφο.Σκεψου να ηταν και τιποτα σοβαρο τι θα κανατε.Ενα τηλεφωνο,που οι περισσοτεροι,σε δυο χρονια κατα ΜΟ,θα το αλλαζατε.

Γιάννης σε λέω

@Christos και τα windows phone έχουν τους δικους τους περιορισμούς. Λόγου χάρη το λειτουργικό είναι κλειστό και το store φτωχότερο. Αν πας μετά για Nexus 5 θα έχεις μια μπαταρία που θα κρατά μισή μέρα, μια μέτρια κάμερα και μη δυνατότητα επέκτασης μνήμης. Για μένα η Samsung είναι σωστή στο θέμα των αναβαθμίσεων. Άλλα πράγματα πρέπει να κοιτάξει.. Σωστότερη τιμολογιακή πολιτική στα μικρά κράτη και σχεδιασμό, αφού με το S5 απέτυχε σ’ αυτόν τον τομέα.

Samsung_not

@Γιαννης σε λέω, έλεος με τις φήμες και την ημιμαθεια το nexus 5 μια χαρά κρατάει η μπαταρία για μια ολόκληρη μέρα και το βράδυ εχεις και 30-40%. Δεύτερον μια χαρά κάμερα έχει για 300 περίπου ευρώ και αν θέλεις εσύ θελει 13+ megapixel σε κινητό καλά κανεις και πληρωνεις Samsung galaxy αλλά εγώ παίρνω ενα nexus 5 με αξιοπρεπέστατη κάμερα 8megapixel και μου μένουν και λεφτά να πάρω και το επομενο μοντέλο. Και τρίτο όχι δεν είναι σωστη η Samsung στο θέμα των αναβαθμίσεων σε σχέση με τον ανταγωνισμό ακόμη και αν συγκρίνεις με κατασκευαστές android κινητων. Όταν ο άλλος βάζει τον πήχη ψηλά εσύ δεν λες είμαι γαμάτος και κάνω σωστα ακόμη και ας ειμαι χειρότερος. Samsung σε γλεντανε όλοι τελευταιο εξάμηνο και απογοητεύεις.

Samsung_not

Και ενα τελευταίο μην συγκρίνουμε ποιότητα κατασκευής nexus 5 με galaxy s5 θα γελασουνε και οι πέτρες. Το nexus 5 είναι το πλεον σοβαρό κινητό και πολύ καλό ποιοτικά και δεν απογοητεύει σε σύγκριση και με κινητά διπλάσιας τιμής ποσο μάλλον ιδιας κατηγορίας. Α και έχω android 4.4.4 και δεν περιμένω υποσχέσεις.

Γιάννης σε λέω

@Samsung_not έχω διαβάσει πολλά reviews και όλα λένε ένα πράγμα… Η μπαταρία θα μπορούσε να είναι καλύτερη, είναι μικρή για full HD ανάλυση οθόνης! Επίσης η απουσία κάρτας μνήμης είναι θέμα για ορισμένους. Η κάμερα του Nexus 5 δεν είναι κακή, είναι όμως χειρότερη από λόγου χάρη G2, S4, Ascend P6. Και δε μιλάμε για τα megapixel, μιλάμε για την απόδοση στη φωτογραφία.

Samsung_not

Πρώτον δεν έρχεται το κινητό φορτωμενο με bloatware και κάθε αλλη αηδία και το S4 για παράδειγμα που είναι ιδιας γενιάς έχει 2600 mah και το nexus 2300 και σε real life συνθήκες καλυτερα αντέχει το nexus σε σχέση με το galaxy s4 που το έχω πρόχειρο για σύγκριση. ΑΣΕ που με το android l που θα πάρω αμέσως θα έχω λέει η google μέχρι και 30+% καλύτερη διαρκεια οποτε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης κατα την γνώμη μου κανουμε ιεροσυλία. Και η κάμερα είναι αξιοπρεπέστατη για 8megapixel και ποιοτική πέρα απο το επίπεδο που ένας casual χρήστης θα είχε παράπονα ή θα εβλεπε παραφωνία στην ποιότητα. Οκ και αμα θέλω ποιοτητα με τα 300 επιπλέον που θα έδινα για galaxy s5 παίρνω dslr. Κατα τα αλλά σαν daily driver συσκευή δεν έχει τπτ να χασει και απορω που σφαζοσαστε για την Samsung ακόμη που σας κοροϊδεύει στα μούτρα σας. Τόσες εταιρείες υπαρχουν που τιμανε τα λεφτά σας.

Γιάννης σε λέω

@Samsung_not διάβασες πουθενά να λέω ότι είμαι υπέρ της τιμολογιακής πολιτικής της Samsung στην Ελλάδα??? Το αντίθετο! Διάβασε προσεχτικά ξανά ένα απ τα σχόλια που έστειλα. Παρ όλα αυτά όμως, δεν μπορώ να παραβλέψω και κάποια μελανά σημεία του Nexus 5. Επειδή το αγόρασες εσύ πρέπει ξαφνικά όλοι να συμφωνήσουμε ότι πήρες το super κινητό? Γνώμες λέμε εδώ και απόψεις. Δηλαδή άμα συγκρίνουμε την μπαταρία του με αυτήν του G2 ή του Z1 τι έχεις να πεις, ότι τα τρώει λάχανο???

Theo

@Samsung_not Βρες μου μια εταιρια που κοιταει τον πελατη κι οχι το κερδος !! Γτ με αυτα που λες, με επιασε πονοκεφαλος. Μπορει η σαμσουνγκ οντως να εχει ενα θεμα με το ντιζαιν του s5 αλλα εσωτερικα ειναι τουμπανο. Τωρα αν δεν σου αρεσει το tw και μπαινεις απλα να κραξεις ολους αυτους που προτιμανε σαμσουνγκ, τι να σου πω, δικαιωμα του καθενος ειναι αυτο. Κανενα κινητο δεν ειναι τελειο. Ολα εχουν τα συν και τα πλην τους. Αν εσυ βρεις σε καποιο κινητο περισσοτερα συν απο καποιο αλλο αυτο σημαινει οτι κανει για εσενα, οχι ομως για ολους.

jonjon

Η διαφήμιση προφανώς και απευθύνεται στην αγορά της Αμερικής!!! Που ξέρουν ότι υπάρχουν πολλοί κάτοχοι s3 που ήρθε η ώρα να αναβαθμιστούν. Και πολύ πιθανόν να πάρουν το καινούριο που είναι εξαιρετικό και σε τιμή σούπερ στην από εκεί μεριά του Ατλαντικού πάντα.

inblex

it’s time for an upgrade, because your not gonna get an update…..

Ετσι ειναι, αφου δεν θα βγαλουμε update στο S3 με ολα τα features ας αγορασουμε ενα S5….

Samsung_not

@theo που λες σε έπιασε πονοκέφαλος με αυτά που λέω. Σε ευχαριστώ για τον καλό σου λογο αλλά εγώ θα σου πω, ναι όντως πονανε οι αλήθειες.

eleonora

Προφανως καποια ερευνα της samsung θα εδειξε οτι υπαρχει ακομα μεγαλος αριθμος χρηστων s3,και στοχευει σε αυτος.Βεβαια,πολλοι μπορει να το εχουν κρατησει σαν δευτερο τηλεφωνο ή να το εχουν δωσει σε καποιον συγγενη τους,και να εχουν αγορασει ηδη καποιο αλλο κινητο,τουλαχιστον στην Ελλαδα αυτο γινεται με τα παλια κινητα.

Johnny

Κάτοχοι του galaxy s3 θέλατε Android kitkat στις συσκευές σας; Η Samsung δεν θα σας το δώσει αλλά σας ετοίμασε κάτι καλύτερο:βιντεάκια για να σας απαριθμήσει τους λόγους που το s5 είναι καλύτερο από το s3 σας.

Φάτε λοιπόν στη μάπα τις διαφημίσεις και ελπίζω να καταλάβατε ότι ακόμα κι αν πάρετε το s5 το ίδιο θα γίνει κι όταν βγει το s6/s7.

ΥΓ.Τουλάχιστον οι διαφημίσεις της Samsung ήταν καλές.Τώρα τι έγινε;Χάλασαν κι αυτές;

sosimple

Αν στόχευε στους κατόχους s3, υπάρχουν και αλλες λυσεις, που δε θα την εβριζε κανενας.
Ας έλεγε πχ αποσύρονται το s3 παίρνεις 100€ φθηνότερα το s5. Ετσι και αλλιώς στην τιμη που πουλαει το s5, και χωρίς να εχει και κανενα σούπερ hardware, εδω καλα καλα δεν ξεφεύγει απο ναυαρχίδες προηγ γενιάς πχ g2, πάλι κέρδος θα ειχε, μικρότερο φυσικα. Θα αυξάνονταν και οι πωλήσεις που δεν πανε και τοσο καλα. Αλλα η Samsung προτιμα να κάνει μαύρη διαφήμιση στα προηγούμενα κινητά της.. Και ειναι πολυ αμφιβολο αν θα παει ο αλλος στο s5, ή θα εκνευριστει και θα παρει καποιο ανταγωνιστικο πχ z2..

Samsung4never

Αυτό ήταν το τέλος της Samsung…

whoopwhoop opa gangnam style

Why so much hate to samsung why MF? Tell me one reason jealous cause you cant own one or something lese just answer to me answer to your king slaves

Theodore.

Αυτό ήταν το τέλος της Samsung… Samsung4never
Ειναι αυτο που λενε,”λιρα εκατο”…

nikos

ηταν που θα εδειναν την 4,4 ασε ρε αφου το κινητο ειναι παπατζα κανεις μια χαρα την δουλεια σου ακομα και τωρα με το σ3 αλλα πως θα πουλησει?? με αυτη την κινισει μου διχνει οτι μας γραφει στα @@ και μας λεει αν θες με ροομ 4,4,4 φυσαει το κινιτο και με την μιση μνημη που εχει απο το σ5 αλλα ΕΙΠΑΜΕ ΣΑς ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΑΥΤΟ ΜΑς ΛΕΕΙ ΕΝ ΟΛΙΓΕΙΣ οποτε αυτο να το λαβουμε υπ οψην μας στην επομενη αγορα σαμμυ που δεν μας γραφει προκιμενου να πουλησει!!!!!!

nikos

σιμπερασμα σαμμυ

ο αλος που εδωσε προπερσι 700 στα@@ αστα ξαναδωσει αχαχαχαχα!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.