Red Magic 5G: Επίσημα με τριπλή κάμερα και οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 144Hz

, Red Magic 5G: Επίσημα με τριπλή κάμερα και οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 144Hz

Το Red Magic 5G κυκλοφόρησε επίσημα στην Κίνα και όντας gaming smartphone ενσωματώνει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 144Hz καθώς και τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της δικτύωσης που ακούει στο όνομα 5G. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Χαρακτηριστικά

Το Red Magic 5G έχει οθόνη των 6.65 ιντσών τύπου AMOLED E-Sports και είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Η ανάλυση της οθόνης ανέρχεται στα 2340 x 1080 pixels και υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένος κάτω από την οθόνη.

, Red Magic 5G: Επίσημα με τριπλή κάμερα και οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 144Hz

Εσωτερικά κρύβεται ο Snapdragon 865 της Qualcomm σε συνδυασμό με 8 ή 12GB LPDDR5 μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 128 ή 256GB τύπου UFS 3.1. Τα γραφικά έχει αναλάβει η Adreno 650 η οποία είναι ικανή να προσφέρει ομαλή εμπειρία στα 144Hz της οθόνης.

Στον τομέα της κάμερας τώρα το Red Magic 5G έχει τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα στα 64MP και συνοδεύεται από 8MP ultra wide και 2MP macro. Στο bezel που υπάρχει στο front panel φιλοξενείται μία κάμερα των 12MP.

, Red Magic 5G: Επίσημα με τριπλή κάμερα και οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 144Hz

Ζωή στο smartphone δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh η οποία υποστηρίζει 55W fast charge. Τέλος, στο σύστημα ψύξης συναντάμε Active Liquid-Cooling με Turbo Fan 3.0 το οποίο είναι κατά 300% πιο αποδοτικό και αυξάνει το air flow κατά 30%.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.