Red Magic 8 Pro: Επιβεβαιώθηκε με 6.000 mAh μπαταρία 165W φόρτιση

red magic 8 pro, Red Magic 8 Pro: Επιβεβαιώθηκε με 6.000 mAh μπαταρία 165W φόρτιση

Το Red Magic 8 Pro έρχεται στις 26 Δεκεμβρίου και, με τρεις ημέρες να απομένουν, η nubia επιβεβαίωσε κάποιες λεπτομέρειες για το επερχόμενο τηλέφωνο και πιο συγκεκριμένα την μπαταρία του.

Μερικά teaser που δημοσιεύτηκαν στο Weibo αποκαλύπτουν ότι το gaming smartphone θα έχει μπαταρία 6.000 mAh και θα υποστηρίζει φόρτιση έως και 165 W. Αυτό σημαίνει ότι θα φορτίζει πλήρως σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Το nubia Red Magic 8 Pro θα έχει μπαταρία 8C. Μιλάμε για 8 διαφορετικές κυψέλες για αποδοτικότητα και ασφάλεια. Ακόμα, θα φορτίζεται με τρεις διαφορετικές εξόδους ταυτόχρονα για την προστασία της συσκευής.

red magic 8 pro, Red Magic 8 Pro: Επιβεβαιώθηκε με 6.000 mAh μπαταρία 165W φόρτιση red magic 8 pro, Red Magic 8 Pro: Επιβεβαιώθηκε με 6.000 mAh μπαταρία 165W φόρτιση

Σύμφωνα με την υπο-μάρκα της ZTE, το τηλέφωνο θα φορτίζει από 0 έως 100% σε μόλις 14 λεπτά με τον δικό του φορτιστή των 165W και καλώδιο USB-C σε USB-C.

Τα teaser κάνουν επίσης λόγο για διάρκεια ζωής της μπαταρίας 47 ωρών, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα αφού δεν προσδιορίζεται ο ρυθμός χρήσης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Άντεξε σε bend test και από τις δύο πλευρές

Πριν από λίγες ημέρες, το Red Magic 9 Pro της nubia κυκλοφόρησε διεθνώς, μετά την αρχική του παρουσίαση στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα. 

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.