Redmi 10X 5G: Θα έχει την ίδια ακριβώς AMOLED με το Mi 10 Youth

, Redmi 10X 5G: Θα έχει την ίδια ακριβώς AMOLED με το Mi 10 Youth

Σε ένα online event που θα γίνει σε λίγες ώρες στην Κίνα, η Redmi αναμένεται να παρουσιάσει τα Redmi 10X, 10X 5G και 10X Pro 5G. Το απλό 10X θα είναι απλά rebrand έκδοση του Mi Note 9 ωστόσο τς υπόλοιπα δύο θα είναι νέα smartphone που θα ενσωματώνουν τον Dimensity 820 της MediaTek και AMOLED οθόνη.

, Redmi 10X 5G: Θα έχει την ίδια ακριβώς AMOLED με το Mi 10 Youth

Σε μια νέα του αναφορά στο Weibo, ο γνωστός leakster Digital chat station αναφέρει ότι το απλό Redmi 10X 5G θα έχει το ίδιο AMOLED panel με το Xiaomi Mi 10 Youth Edition που κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα δούμε 6.57 ιντσών οθόνη ανάλυσης FHD+ (2400 x 1080 pixels) και notch τύπου waterdrop στο κέντρο όπου θα κρύβεται η front facing κάμερα. Επιπλέον, θα υπάρχει υποστήριξη HDR10+ και 600 nits brightness. Φυσικά, κάτω από το AMOLED panel θα υπάρχει και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένεται να δούμε τετραπλή κάμερα στην πλάτη, μνήμη RAM χωρητικότητας 6 ή 8GB και αποθηκευτικό χώρο από 64 έως και 256GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πετρος

ελλαδα ξερουμε ποτε ερχεται ,και με τι τιμη ?

jim

Ποτέ θα έρθει Ελλάδα ή Ευρώπη ξέρουμε;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Gear Redmi Xiaomi

Το Redmi Pad SE 4G έρχεται στις 29 Ιουλίου

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi K70 Ultra: Αποκαλύπτεται η σχεδίαση και βασικές προδιαγραφές

To Redmi K70 Ultra θα γίνει επίσημο αυτόν τον μήνα, όπως αποκάλυψε η Xiaomi στο Weibo, με το τελευταίο teaser να παρουσιάζει τη συσκευή από όλες τις γωνίες.