Redmi 10X 5G: Θα έχει την ίδια ακριβώς AMOLED με το Mi 10 Youth

, Redmi 10X 5G: Θα έχει την ίδια ακριβώς AMOLED με το Mi 10 Youth

Σε ένα online event που θα γίνει σε λίγες ώρες στην Κίνα, η Redmi αναμένεται να παρουσιάσει τα Redmi 10X, 10X 5G και 10X Pro 5G. Το απλό 10X θα είναι απλά rebrand έκδοση του Mi Note 9 ωστόσο τς υπόλοιπα δύο θα είναι νέα smartphone που θα ενσωματώνουν τον Dimensity 820 της MediaTek και AMOLED οθόνη.

, Redmi 10X 5G: Θα έχει την ίδια ακριβώς AMOLED με το Mi 10 Youth

Σε μια νέα του αναφορά στο Weibo, ο γνωστός leakster Digital chat station αναφέρει ότι το απλό Redmi 10X 5G θα έχει το ίδιο AMOLED panel με το Xiaomi Mi 10 Youth Edition που κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα δούμε 6.57 ιντσών οθόνη ανάλυσης FHD+ (2400 x 1080 pixels) και notch τύπου waterdrop στο κέντρο όπου θα κρύβεται η front facing κάμερα. Επιπλέον, θα υπάρχει υποστήριξη HDR10+ και 600 nits brightness. Φυσικά, κάτω από το AMOLED panel θα υπάρχει και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένεται να δούμε τετραπλή κάμερα στην πλάτη, μνήμη RAM χωρητικότητας 6 ή 8GB και αποθηκευτικό χώρο από 64 έως και 256GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πετρος

ελλαδα ξερουμε ποτε ερχεται ,και με τι τιμη ?

jim

Ποτέ θα έρθει Ελλάδα ή Ευρώπη ξέρουμε;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.