Redmi 30S: Επίσημα με Snapdragon 865 και οθόνη 144Hz

Redmi 30S, Redmi 30S: Επίσημα με Snapdragon 865 και οθόνη 144Hz

Η Redmi ανακοίνωσε τη νέα της ναυαρχίδα, Redmi 30S, η οποία έρχεται εφοδιασμένη με το Snapdragon 865 SoC και οθόνη 144Hz. Αν αυτές οι δύο πληροφορίες σας φαίνονται γνωστές, είναι γιατί είναι στην κυριολεξία ένα rebranded Xiaomi Mi 10T για τις χώρες που η Redmi έχει ισχυρό όνομα.

Όπως και στο Mi 10T, το Redmi K30S έρχεται με με οθόνη 6,67 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης FHD+. Η οθόνη του μπορεί να φτάσει έως και τα 650 nits σε φωτεινότητα, ενώ προστατεύονται και από Gorilla Glass 5. Επίσης, υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε συσκευή της Xiaomi, όπως επίσης και περιεχόμενο HDR10. Η μικροσκοπική οπή στα αριστερά της οθόνης φιλοξενεί τη selfie των 20MP.

Στο εσωτερικό του Redmi 30S βρίσκεται ο Snapdragon 865, συνοδευόμενος από 8GB μνήμης RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 5.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 33W. Το τριπλό σύστημα κάμερας της συσκευής αποτελείται από κύριο αισθητήρα 64MP, ultrawide αισθητήρα 13MP και έναν αισθητήρα 5MP για τις λήψεις macro.

Το Redmi 30S προσφέρει προστασία Gorilla Glass 5 τόσο στην οθόνη, όσο και στο πίσω μέρος της συσκευής. Η νέα πρόταση της Redmi θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου σε μαύρο και ασημένιο χρώμα. Η έκδοση των 128GB αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει 325 ευρώ, ενώ με τα 256GB η τιμή ανέρχεται στα 350 ευρώ. Δε γνωρίζουμε αν θα υπάρξει παγκόσμια διαθεσιμότητα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!