Redmi 8A: Θα έχει 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και μονή πίσω κάμερα

Redmi 8A, Redmi 8A: Θα έχει 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και μονή πίσω κάμερα

Πρόσφατα η Xiaomi αποκάλυψε τα Redmi Note 8 και 8 Pro, μία σειρά από οικονομικά smartphones με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά. Τώρα φαίνεται ότι μία ακόμη οικονομική συσκευή της εταιρείας, το Redmi 8A, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει.

Το Redmi 8A πέρασε πρόσφατα από την TENAA όπου και είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον σχεδιασμό του. Τώρα, η ιστοσελίδα πρόσθεσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και έτσι μάθαμε ότι έχει κωδικό μοντέλου M1908C3KE, οι διαστάσεις του είναι 156,3×75,4×9,4 χιλιοστά και ζυγίζει 188 γραμμάρια. Επιπλέον, το οικονομικό Android smartphone έχει οθόνη 6,217 ιντσών με waterdrop notch και ανάλυση 1.520×720 pixels.

Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε 2GB, 3GB ή 4GB μνήμη RAM και 16GB, 32GB ή 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Η TENAA δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο επεξεργαστής, αν και αναφέρει ότι θα είναι χρονισμένος στα 2.0GHz.

Στον τομέα των καμερών, το Redmi 8A έχει μία πίσω κάμερα στα 12MP και η selfie κάμερα είναι στα 8MP. Προς το παρόν δεν είναι γνωστές άλλες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή και ούτε γνωρίζουμε την ημερομηνία ή τις αγορές διάθεσης του smartphone. Ωστόσο, από τη στιγμή που επισκέφτηκε την TENAA αναμένουμε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.