Redmi 9C NFC: Κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα με τιμή 139 ευρώ

, Redmi 9C NFC: Κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα με τιμή 139 ευρώ

Η Redmi είχε ανακοινώσει τον προηγούμενο μήνα τη παγκόσμια διαθεσιμότητα των Redmi 9, 9A και 9C, τα οποία δεν έχουμε δει ακόμα στην ελληνική αγορά. Αυτό αλλάζει σήμερα, με την κυκλοφορία του μεσαίου μοντέλου, Redmi 9C, το οποίο κυκλοφορεί και επίσημα στη Ελλάδα με τιμή 139 ευρώ.

Το Redmi 9C NFC έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Helio G25 της MediaTek με χρονισμό έως 2.3GHz και 2GB μνήμης RAM. Η οθόνη 6,53 ιντσών της συσκευής είναι τεχνολογίας IPS με ανάλυση HD+ και φτάνει τα 400 nit σε φωτεινότητα, με waterdrop notch που φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 5MP. Έρχεται με διπλό σύστημα κάμερας, το οποίο αποτελείται από 13MP κύρια κάμερα με f/2.2 και 2MP αισθητήρα βάθους.

Η νέα οικονομική πρόταση της Redmi έρχεται με 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και υποστηρίζει και NFC, με τη μπαταρία της να ανέρχεται στα 5.000mAh. Αναμένουμε να κυκλοφορήσει και έκδοση με 3GB RAM και 64GB μνήμης, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή ή ημερομηνία κυκλοφορίας. Η συσκευή φορτίζει μέσω θύρας Micro USB, ενώ διαθέτει και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Προς το παρόν τα μόνα χρώματα που είναι διαθέσιμα είναι το Orange και το Grey.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.