Redmi K20: Εμφανίστηκαν στο Geekbench και δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του κουτιού

Redmi K20, Redmi K20: Εμφανίστηκαν στο Geekbench και δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του κουτιού

Η Xiaomi ανακοίνωσε ότι η sub-brand της Redmi έφτασε τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως στη σειρά Redmi Note 7. Επίσης, θύμισε στους καταναλωτές ότι η flagship σειρά K20 θα ανακοινωθεί αύριο. Αναμένουμε αύριο να δούμε τα Redmi K20 και Redmi K20 Pro, τα οποία έγιναν leak για μία ακόμη φορά πριν την επίσημη παρουσίαση τους.

Redmi K20, Redmi K20: Εμφανίστηκαν στο Geekbench και δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του κουτιού

Σύμφωνα με μία καταχώρηση στο Geekbench, το Redmi K20 θα έχει τον Snapdragon 730 και το Redmi K20 Pro, όπως είχε ανακοινώσει ο brand manager, τον Snapdragon 855.

Το κωδικό όνομα του Redmi K20 είναι Da Vinci και θα έχει 6GB μνήμη RAM. Η βαθμολογία που πήρε η συσκευή για το single-core test είναι 2.569, ενώ για το multi-core 7.096.

Προς το παρόν έχει ανακοινωθεί μία ακόμη συσκευή με τον Snapdragon 730, το Samsung Galaxy A80, ωστόσο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη οπότε δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης για την απόδοση του chipset.

Redmi K20, Redmi K20: Εμφανίστηκαν στο Geekbench και δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του κουτιού

Οι φωτογραφίες του κουτιού λιανικής πώλησης του Redmi K20 Pro επιβεβαιώνουν τα leaks και τις φήμες που είχαμε διαβάσει μέχρι σήμερα. Η συσκευή θα έχει OLED οθόνη με under-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, 4000mAh μπαταρία με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 27W, κάτι που έχουμε δει μέχρι στιγμής μόνο στο Xiaomi Mi 9, και τρεις πίσω κάμερες με την κύρια να είναι στα 48MP.

Τέλος, λεπτομέρειες όπως η διαθεσιμότητα και η τιμή των συσκευών θα τις μάθουμε αύριο στη παρουσίαση της Redmi. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 9 το πρωί.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.