Redmi K20 Pro Exclusive Edition: Με Snapdragon 855+, 12GB RAM και τιμή 410€

Redmi K20 Pro Exclusive Edition, Redmi K20 Pro Exclusive Edition: Με Snapdragon 855+, 12GB RAM και τιμή 410€

Εχθές όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη Huawei, ωστόσο η Redmi έκανε ένα μικρό livestream στο οποίο ανακοίνωσε το Redmi K20 Pro Exclusive Edition.

Ο προεδρος της Xiaomi και γενικός διευθυντής της Redmi παρουσίασε τη νέα έκδοση του γνωστού smartphone η οποία είναι εξοπλισμένη με τον Snapdragon 855+. Η νέα έκδοση του flagship επεξεργαστή έχει υψηλότερη συχνότητα και πιο ισχυρές επιδόσεις. Επίσης, ο SD 855+ είναι χρονισμένος στα 2.96GHz και η GPU είναι overclocked στα 672MHz.

Κατά τα άλλα το K20 Pro Exclusive Edition έρχεται με ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό, τις ίδιες κάμερες και χαρακτηριστικά όπως και η κανονική έκδοση. Η μόνη διαφορά πέραν του επεξεργαστή είναι η υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 27W.

Redmi K20 Pro Exclusive Edition, Redmi K20 Pro Exclusive Edition: Με Snapdragon 855+, 12GB RAM και τιμή 410€

Το Redmi K20 Pro Exclusive Edition έχει 8GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στα 2699 yuan ή 340€, 8GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο στα 2999 yuan ή 380€. Η μεγαλύτερη και ακριβότερη έκδοση διαθέτει 12GB μνήμη RAM και 512GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και τιμολογείται στα 3199 yuan ή 410€.

Τέλος, το Κ20 Pro Exclusive Edition θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα Carbon Black, Flame Red, Glacier Blue, και Water Honey. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει στην Κίνα και η διάθεση του θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές. Ωστόσο, αν το δούμε στην Ευρώπη μαλλόν θα ονομάζεται Xiaomi Mi 9T Pro Exclusive Edition.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kukutos

φφφφφ τον λένε τον πρόεδρο της Redmi είπαμε;

Lila pause

Τους ακατανομαστους €€@+&@#€. Παρήγγειλα με ~ 440€ στις 29/8 το 8/256 και 18/10 έφτασε στο Ελ. Βελ, αλλά όχι στα χέρια μου ακόμα. Έχω γίνει Τούρκος.

Κινητομανής

Μακάρι να έρθει Ελλάδα. Όχι τόσο πολύ για τα 12GB RAM (αν και είναι απολύτως καλοδεχούμενα, ωστόσο προσωπικά θα μου ταίριαζε και η έκδοση με 8 RAM / 512 αποθηκευτικού), όσο για τα 512 GB αποθηκευτικού χώρου, δεδομένου ότι δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Ακόμα και με 550€ να ερχόταν επίσημα η συγκεκριμένη έκδοση, θα ήταν μια άριστη επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.