Redmi K20 Pro: Συναγωνίζεται το Pixel 3 σε επίπεδο καμερών

Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro: Συναγωνίζεται το Pixel 3 σε επίπεδο καμερών

Το Redmi K20 Pro αποδείχθηκε ένα από τα καλύτερα smartphone που έχει δοκιμάσει το DxOMark. Με συνολική βαθμολογία 102, ξεπέρασε το iPhone XR και βρέθηκε στην ίδια θέση με το Google Pixel 3. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα smartphone των 400€.

Το συνολικό σκορ δεν λέει και πολλά για τις επιδόσεις του Redmi K20 Pro. Σε επίπεδο φωτογραφίας το smartphone συγκέντρωσε 108 πόντους πλησιάζοντας το Galaxy Note 9 του 2018 που έλαβε 107 πόντους. Βέβαια, το iPhone XS Max έχει λάβει 110 πόντους για τις επιδόσεις του στη φωτογραφία.

Η φωτογραφική μηχανή του Redmi K20 Pro αποδίδει γενικά καλά. Τα μεγαλύτερα μείον που εντόπισε το DxOMark είναι η περιορισμένη δυναμική εμβέλεια και η απόδοση των χρωμάτων. Η υψηλή βαθμολογία που έλαβε το K20 Pro οφείλεται στη σύσταση του module των τριών καμερών. Το smartphone έχει μία wide, μία ultrawide και έναν τηλεφακό, κάτι που συναντάς σπάνια, ειδικά σε τέτοιο εύρος τιμής.

Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro: Συναγωνίζεται το Pixel 3 σε επίπεδο καμερών

Το DxOMark θεωρεί ότι ο τηλεφακός του K20 Pro ανήκει στη μεσαία κατηγορία και δεν ξεπερνά αυτούς των κορυφαίων Xiaomi Mi 9 και iPhone XS Max. Και πάλι, για την τιμή του, οι κάμερες του smartphone είναι εξαιρετικές και κανείς δεν περιμένει να βρει κάμερα με ονομαστική εστιακή απόσταση 12mm σε τηλέφωνο τέτοιας αξίας.

Στην ουσία, αυτό που απέτρεψε το Redmi K20 Pro να πιάσει μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν οι επιδόσεις του στην εγγραφή βίντεο. Εκεί το smartphone πήρε 89 πόντους, νούμερο αρκετά χαμηλότερο από τα περισσότερα flagships που κυκλοφόρησαν φέτος.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Η Xiaomi αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τα κινητά της είναι “best value for money” σε όλα τα επίπεδα. Αναμονή για τις επιδόσεις του Xiaomi Redmi Note 8 pro που αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!