Redmi K30 4G: Αυτα θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά;

, Redmi K30 4G: Αυτα θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά;

Η Redmi θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου το Redmi K30 5G, ωστόσο όπως δείχνουν στοιχεία, το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει και σε μία έκδοση 4G. Αυτό πιθανόν θα συμβεί γιατί η πλειοψηφία των χωρών δεν έχει ακόμη 5G, ενώ όσον αφορά την τιμή το τηλέφωνο θα κοστολογηθεί λιγότερο. Τα χαρακτηριστικά της έκδοσης διέρρευσαν στο Weibo και δεν έχουν μεγάλες διαφορές με την 5G έκδοση

Χαρακτηριστικά

Ξεκινώντας από το front panel, συναντάμε μία οθόνη τύπου LCD των 6.6 ιντσών με ανάλυση FHD+ και aspect ratio 20:9 ενώ ο ρυθμός ανανέωσης ανέρχεται στα 120Hz. Τέλος, το γυαλί θα προστατεύεται από Gorilla Glass 5.

, Redmi K30 4G: Αυτα θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά;

Εσωτερικά τώρα θα τοποθετηθεί ο Snapdragon 730G με το βασικό μοντέλο να ενσωματώνει 6GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Από τις πληροφορίες δεν γίνεται γνωστό αν θα κυκλοφορήσει έκδοση με 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο που θα φτάνει έως και τα 256GB.

Όσον αφορά την κάμερα τώρα, ο leakster λέει ότι θα έχει συνολικά έξι κάμερες, εκ των οποίων οι τέσσερις θα τοποθετηθούν στην πλάτη και οι δύο στο front panel. Πιο συγκεκριμένα, στην πλάτη θα φιλοξενείται μία κάμερα 64MP σε συνδυασμό με 8MP telephoto, 13MP ultra wide και 2MP που πιθανόν θα είναι macro. Στο punch hole του front panel θα δούμε μία κάμερα των 20MP και έναν depth sensor των 2MP.

Το Redmi K30 5G θα έχει multi-function NFC, IR Blaster καθώς και 3.5mm audio jack ωστόσο η μπαταρία του θα είναι ελαφρώς μικρότερη από την έκδοση 5G και θα έχει χωρητικότητα 4.500mAh η οποία θα υποστηρίζει 27W fast charge. Τέλος, το τηλέφωνο θα έρθει με MIUI 11 και τιμή περίπου $285.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.