Redmi K30 4G: Σχεδιασμός, λίστα χαρακτηριστικών και score στο AnTuTu

Redmi K30, Redmi K30 4G: Σχεδιασμός, λίστα χαρακτηριστικών και score στο AnTuTu

Η επίσημη παρουσίαση των Redmi K30 έχει προγραμματιστεί για αύριο 10 Δεκεμβρίου, τουλάχιστον των απλών εκδόσεων. Λίγο πριν την παρουσίασή τους, η 4G έκδοση πέρασε από την TENAA αποκαλύπτοντας πολλά από τα χαρακτηριστικά των smartphones.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Στην καταχώρηση της TENAA έχουν δημοσιευθεί και οι επίσημες φωτογραφίες του Redmi K30. Οι εικόνες επιβεβαιώνουν όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα και επιτρέπουν να ρίξουμε μία καλύτερη ματιά στο module των καμερών, το οποίο τελικά είναι pill shaped και η εταιρεία το έχει τοποθετήσει σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κυκλικό πλαίσιο.

Σύμφωνα με την TENAA, οι διαστάσεις του Redmi K30 θα είναι 165,3×76,6×8,81 χιλιοστά και θα ζυγίζει 208 γραμμάτια. Το smartphone θα έχει 6,67 ίντσες Full HD+ οθόνη με ανάλυση 2.400×1.080 pixels. Το punch hole θα φιλοξενεί τη διπλή selfie κάμερα στα 20MP+2MP.

Redmi K30, Redmi K30 4G: Σχεδιασμός, λίστα χαρακτηριστικών και score στο AnTuTu

Στο εσωτερικό του Redmi K30 θα βρούμε τον Snapdragon 765G, τον οποίο συνοδεύουν 6GB, 8GB ή 12GB μνήμη RAM και 64GB, 128GB ή 256GB αποθηκευτικός χώρος. Η μπαταρία του smartphone έχει χωρητικότητα 4.500mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30W, που θα επιτρέπει την πλήρη φόρτιση μέσα σε μία ώρα.

Όσον αφορά το πίσω module, το Redmi K30 θα έχει τετραπλή κάμερα με την κύρια να είναι η Sony IMX686 64MP, την οποία θα συνοδεύουν τρεις αισθητήρες 12MP, 8MP και 2MP.

Επιπλέον, το K30 4G πέρασε από το AnTuTu σημειώνοντας 302.847 πόντους συνολική βαθμολογία.

Redmi K30, Redmi K30 4G: Σχεδιασμός, λίστα χαρακτηριστικών και score στο AnTuTu

Τιμή και διαθεσιμότητα

Οι δύο απλές εκδόσεις του Redmi K30 (5G και 4G) θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία άμεσα, στις 10 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, η Pro έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα το 2020. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με την τιμολόγηση των smartphones, αλλά σύμφωνα με την TENAA θα κυκλοφορήσουν σε μπλε, πράσινο, ροζ και λευκό χρώμα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!