Redmi K30 5G: Κυκλοφορεί επίσημα στις 7 Ιανουαρίου 2020

, Redmi K30 5G: Κυκλοφορεί επίσημα στις 7 Ιανουαρίου 2020

Η θυγατρική της Xiaomi που ακούει στο όνομα Redmi παρουσίασε τα Redmi K30 και K30 5G τον προηγούμενο μήνα και παρόλο που το απλό K30 έχει ξεκινήσει ήδη να πωλείται, η 5G έκδοση του δεν είχε μέχρι στιγμής ημερομηνία κυκλοφορίας. Σήμερα, η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα ότι το Redmi K30 5G θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 7 Ιανουαρίου.

Χαρακτηριστικά

Ξεκινώντας από την οθόνη του K30 5G συναντάμε LCD panel στις 6.67 ίντσες με dual punch hole στην πάνω δεξιά γωνία, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση 1080 x 2400 pixels.

Το Redmi K30 5G ενσωματώνει τον Snapdragon 765G ο οποίος ενσωματώνει modem για την υποστήριξη του 5G σε συνδυασμό με 6GB ή 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο ο οποίος ξεκινάει από τα 64GB και φτάνει έως τα 256GB.

Στον τομέα της κάμερας συναντάμε συνολικά έξι κάμερες εκ των οποίων οι δύο βρίσκονται στο front panel ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις έχουν τοποθετηθεί στην πίσω μεριά. Πιο συγκεκριμένα στο front panel συναντάμε μία 20MP wide και μία 2MP depth ενώ στην πλάτη έχει τοποθετηθεί μία 64MP wide, μία 8MP ultra wide, μία 2MP macro και μία 2MP depth.

Ζωή στο smartphone δίνει μια μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh με γρήγορη φόρτιση 30W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεξ

Καλησπέρα! Πουντο ρε παιδιά που θα το βρούμε;; Έχει βγει σε global έκδοση έστω στην Κίνα; Τι γίνεται με δαύτο;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.