Redmi K30 5G: Νέα έκδοση με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο

, Redmi K30 5G: Νέα έκδοση με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο

Η Xiaomi κυκλοφόρησε λίγο πριν την εκπνοή του 2019 το Redmi K30 5G, ένα smartphone με μνήμη RAM στα 6 ή 8GB και αποθηκευτικό χώρο μεταξύ 64GB και 128GB και τον Snapdragon 765G. Αύριο όμως φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση με 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, με τιμή η οποία θα ανέρχεται γύρω στα $413.

, Redmi K30 5G: Νέα έκδοση με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο

Χαρακτηριστικά

Το Redmi K30 5G ενσωματώνει οθόνη των 6.67 ιντσών, έχει aspect ratio 20:9, 91% screen-to-body ratio, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και φιλοξενεί διπλό punch-hole στην πάνω δεξιά γωνία.

Στον τομέα της κάμερας η θυγατρική της Xiaomi ενσωμάτωσε συνολικά έξι κάμερες εκ των οποίων οι δύο βρίσκονται στο front panel όπως προαναφέρθηκε. Πιο συγκεκριμένα, στο front panel υπάρχει μία κάμερα 20MP και μία 2MP ενώ η πλάτη έχει ως κύρια κάμερα μία των 64MP. Αυτή συνοδεύεται από 8MP super wide angle, 5MP super macro και 2MP DoF.

Τέλος, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.500mAh, υποστηρίζει 30W fast charge και το τηλέφωνο κυκλοφορεί στα χρώματα Deep Sea Light, Time Monologue, Flower Shadow και Purple Jade Fantasy.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κινητομανής®

Ναι, απ’ όλα θα έχει, αλλά κλασικά χωρίς έξοδο ακουστικών, χωρίς microSD, και φυσικά με USB2.0. Κατά τα άλλα “κινητάρα”. 😅

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.