Redmi K30 5G Speed Edition: Έρχεται 11 Μαΐου με Snapdragon 768G και οθόνη 120Hz

Redmi K30 5G Speed Edition, Redmi K30 5G Speed Edition: Έρχεται 11 Μαΐου με Snapdragon 768G και οθόνη 120Hz

Πέρυσι τον Δεκέμβριο, η θυγατρική της Xiaomi παρουσίασε το Redmi K30 5G. Από τότε, κυκλοφορούν φήμες για μία μικρότερη έκδοση που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος με το όνομα K30i. Ωστόσο, πριν το συγκεκριμένο μοντέλο, η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα διαθέσει στην αγορά ένα ακόμα smartphone της σειράς, το Redmi K30 5G Speed Edition.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με την προωθητική αφίσα που δημοσίευσε η εταιρεία, το K30 5G Speed Edition θα έχει επίπεδη οθόνη με διπλό punch hole και μικρά bezels. Από εκεί και πέρα, τα μόνα στοιχεία που μας δίνει η αφίσα είναι ότι η παρουσίαση του smartphone θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.

Μπορεί η αφίσα να μην δίνει καμία πληροφορία για τα χαρακτηριστικά του Redmi K30 5G Speed Edition, αλλά το έξυπνο τηλέφωνο βρίσκεται ήδη στο ηλεκτρονικό κατάστημα JD.com και η καταχώρηση του αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία. Αρχικά, η οθόνη του smartphone θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και θα έχει διαγώνιο 6,65 με 6,74 ίντσες, για κάποιο λόγο η σελίδα δεν ξεκαθαρίζει την ακριβή διάσταση.

Στο εσωτερικό του K30 5G Speed Edition θα υπάρχει ο Snapdragon 768G, που φαίνεται ότι είναι μία πιο ισχυρή έκδοση του Snapdragon 765G. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικός χώρος. Τέλος, στην πλάτη του smartphone θα υπάρχει τετραπλή κάμερα 64MP.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Redmi K30 5G Speed Edition αναμένεται να γίνει άμεσα διαθέσιμο στο JD.com και αργότερα να κυκλοφορήσει σε περισσότερα online καταστήματα και αγορές. Οι φήμες θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει μαζί με τη Speed Edition και το μικρό K30i.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Το παρακανε η Redmi. Ανακοίνωσε άλλες 2 εκδόσεις του k30 ανεβάζοντας τις εκδόσεις του μοντέλου σε 6, ενώ εκτός Κίνας δεν εχει βγει καν η 4g εκδοση….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.