Redmi K30 Pro: Χτύπησε σκορ 610.000 στο AnTuTu

, Redmi K30 Pro: Χτύπησε σκορ 610.000 στο AnTuTu

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Xaiomi κυκλοφόρησε το Redmi K30 ωστόσο στις 24 Μαρτίου αναμένεται και η Pro έκδοση σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε ο General Manager της Redmi, Lu Weibing. Ταυτόχρονα όμως, η εταιρεία αποκάλυψε και το score που πέτυχε το Redmi K30 Pro στο AnTuTu. Πιο συγκεκριμένα, το smartphone έφτασε τους 610.296 πόντους.

Το Redmi K30 Pro θα διαδεχτεί το K20 Pro το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα του 2019. Η Redmi στις 24 Μαρτίου αναμένεται να φέρει δύο διαφορετικές εκδόσεις της Pro έκδοση, η μία θα είναι η απλή Redmi K30 Pro ενώ η άλλη θα ονομάζεται Redmi K30 Pro Zoom Edition. Από το όνομα καταλαβαίνουμε ότι το τηλέφωνο θα έχει υψηλότερο zoom αυτήν την στιγμή όμως δεν υπάρχουν πληροφορίες γύρω από αυτό το χαρακτηριστικό.

Χαρακτηριστικά

Το Redmi K30 Pro 5G θα έχει OLED display χωρίς notch στις 6.67 ίντσες με ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Τα γρανάζια θα γυρίζει ο Snapdragon 865 σε συνδυασμό με LPDDR5 μνήμη RAM και UFS 3.0 άγνωστης χωρητικότητας. Στην πλάτη θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες ενώ ζωή στο τηλέφωνο θα δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.700mAh με 33W fast charge.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimmy

Χωρίς notch όπως το k20 pro???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.