Redmi K30 Pro: Εμφανίστηκε με Snapdragon 865 και 8GB RAM στο Geekbench

, Redmi K30 Pro: Εμφανίστηκε με Snapdragon 865 και 8GB RAM στο Geekbench

Το Redmi K30 της Xiaomi κυκλοφόρησε μέσα στον Δεκέμβριο ενσωματώνοντας τον Snapdragon 765G ή τον 730G και σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει την Pro έκδοση με το flagship SoC το οποίο ακούει στο όνομα Snapdragon 865. Αυτή η πληροφορία που υπάρχει στο διαδίκτυο εδώ και αρκετό καιρό, επιβεβαιώνεται με μία καταχώρηση στο Geekbench.

Πιο συγκεκριμένα, η λίστα από την διάσημη benchmarking πλατφόρμα, αποκαλύπτει το Redmi K30 Pro με τον Snapdragon 865 ωστόσο τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που αρμόζουν σε ένα SoC αυτού του επιπέδου. Αυτό πιθανόν συμβαίνει λόγω του χρονισμού ο οποίος έχει μειωθεί στα 1.8GHz. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτεται ότι το Redmi K30 Pro θα έχει μνήμη RAM η οποία θα ανέρχεται στα 8GB ενώ το παρόν θα δίνει και το MIUI 11 βασισμένο στο Android 10.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό, το Redmi K30 Pro αναμένεται να ενσωματώνει διπλή front facing κάμερα και τετραπλή κάμερα στην πλάτη. Το display ίσως έχει curved άκρες ενώ σε αντίθεση με το απλό K30 αυτό θα μπορούσε να έχει panel τύπου OLED.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.