Redmi K30 Pro: Εμφανίστηκε με τιμή 432 ευρώ στην Κίνα

Redmi K30 Pro, Redmi K30 Pro: Εμφανίστηκε με τιμή 432 ευρώ στην Κίνα

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετές ημέρες ότι η παρουσίαση του Redmi K30 Pro έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαρτίου. Ως συνήθως, όταν πλησιάζει η στιγμή της αποκάλυψης ενός smartphone αυξάνονται τα leaks και τα teasers.

Μέχρι τώρα, ξέρουμε ότι το Redmi K30 Pro θα έχει τον Snapdragon 865, LPDDR5 μνήμη RAM, UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο, τετραπλή κάμερα 64MP, και θα διαθέτει Game Turbo 3.0. Επίσης, η οθόνη του θα είναι AMOLED με in-display fingerprint scanner και ρυθμό ανανέωσης 60Hz, η selfie θα είναι τοποθετημένη σε pop-up μηχανισμό, και θα έχει το μεγαλύτερο vapor chamber που έχουμε δει σε smartphone.

Τι αποκαλύπτουν νεότερα leaks και teasers

Τώρα, έκανε την εμφάνιση του ένα screenshot το οποίο αποκαλύπτει την τιμή του Redmi K30 Pro, κατά πάσα πιθανότητα της έκδοσης με τα 6GB μνήμη RAM και τα 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Σύμφωνα με το screenshot από το online κατάστημα, η τιμή του smartphone στην Κίνα θα είναι 3.299 Yuan ή περίπου 432 ευρώ. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε έμμεσα ο GM της Redmi, Lu Weibing, ο οποίος έκανε like μία ψηφοφορία στο Weibo που ρωτούσε αν αξίζει το smartphone τόσα χρήματα.

Γνωρίζαμε ήδη ότι το Redmi K30 Pro θα έχει τετραπλή κάμερα 64MP με κύριο φακό τον Sony IMX686. Ωστόσο, η εταιρεία έκανε tease ότι το module του smartphone θα έχει dual OIS και ο τηλεφακός του θα έχει δυνατότητα 3x οπτικού ζουμ.

Πηγή 1 Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτιος

Κάνα 100ρικο παραπάνω στην Ελλάδα. Οκ, καλή τιμή. Δεν μου αρέσει το MIUI, αλλά με τον nova launcher που ήδη έχω, Όλα καλά. Flagship killer χαρακτηριστικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!