Redmi K30 Pro: Έρχεται τον Μάρτιο του 2020 με Snapdragon 865

Redmi K30 Pro, Redmi K30 Pro: Έρχεται τον Μάρτιο του 2020 με Snapdragon 865

Η Xiaomi ανακοίνωσε τα Redmi K30 5G και 4G, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει την Pro έκδοση. Σύμφωνα με τον tipster Subhanshu Ambhole το Redmi K30 Pro θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020 και θα διαθέτει τον Snapdragon 865. Ο ίδιος αναφέρει ότι το chipset θα έρχεται πακέτο με το Qualcomm X55 5G modem.

Η τελευταία πληροφορία δεν αποτελεί έκπληξη, διότι η Qualcomm ανακοίνωσε ότι μπορεί ο Snapdragon 865 να μην έχει ενσωματωμένο 5G modem, αλλά όλα τα smartphones που θα τον διαθέτουν θα έχουν δυνατότητες 5G. Μάλιστα, η εταιρεία είπε ότι όσοι κατασκευαστές προμηθευτούν τον επεξεργαστή θα πάρουν μαζί και το X55 5G modem.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Οι πληροφορίες που έχουμε για το Redmi K30 Pro είναι ελάχιστες. Ωστόσο, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των Redmi K30 αναμένεται το smartphone να έχει οθόνη FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Επιπλέον, ο Snapdragon 865 υποστηρίζει κάμερα 200MP, εγγραφή βίντεο 8K στα 30fps, 4K HDR με portrait mode, 4K στα 120fps, και 720p slow-motion στα 960fps. Οπότε, θεωρούμε ότι η Xiaomi θα πραγματοποιήσει αναβαθμίσεις και στο module της κάμερας.

Προσπερνώντας το θέμα των καμερών, το Redmi K30 Pro αναμένεται να έχει in-display fingerprint scanner, αντί για τον πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχουν οι βασικές εκδόσεις. Επίσης, περιμένουμε η τιμή του να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, ακόμη και για τα πρότυπα της Redmi.

Όπως και να έχει, αν οι φήμες ισχύουν, ο Μάρτιος απέχει πολύ. Οπότε, υπάρχουν ακόμη περιθώρια για leaks και teasers. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο Techblog, ώστε να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!