Redmi K30: Θα έχει οθόνη 120Hz, πλευρικό fingerprint scanner και Sony IMX686 60MP

Redmi K30, Redmi K30: Θα έχει οθόνη 120Hz, πλευρικό fingerprint scanner και Sony IMX686 60MP

Οι κατασκευάστριες ανταγωνίζονται πλέον στις λεπτομέρειες, και τα βασικά trend της χρονιάς είναι οι μέθοδοι ασφαλείας, ο ρυθμός ανανέωσης, και οι κάμερες. Σύμφωνα με πρόσφατα ευρήματα, το Redmi K30 ενδέχεται να έχει οθόνη 120Hz, πλευρικό fingerprint scanner και κύρια κάμερα με αισθητήρα Sony IMX686 60MP.

Τι μάθαμε από τα νεότερα leaks

Σε παλαιότερη έκδοση του MIUI 11 εντοπίστηκε μία καταχώρηση που αφορούσε την ύπαρξη πλευρικού fingerprint scanner σε δύο smartphones. Το ένα εκ των δύο έχει κωδικό όνομα “Phoenix”, που φημολογείται ότι είναι το ψευδώνυμο του Redmi K30.

Με βάση τον κώδικα, ο πλευρικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στην δεξιά πλευρά του smartphone. Επιπλέον, εκτός από τον κώδικα εντοπίστηκε και μία γραφική απεικόνιση η οποία αποκαλύπτει τον αισθητήρα και οθόνη με διπλό punch hole. Από τη στιγμή που γνωρίζουμε ήδη ότι το Redmi K30 θα έχει διπλή selfie κάμερα, θεωρούμε ότι ο παραπάνω κώδικας αναφέρεται στο επόμενο flagship killer της Xiaomi.

Redmi K30, Redmi K30: Θα έχει οθόνη 120Hz, πλευρικό fingerprint scanner και Sony IMX686 60MP

Πριν καιρό είχε διαρρεύσει ότι η Xiaomi εργάζεται στη δημιουργία ενός smartphone με οθόνη 120Hz. Τότε, δεν γνωρίζαμε ποιο θα είναι αυτό το έξυπνο τηλέφωνο, αλλά πλέον χάρη στον κώδικα του MIUI 11 μάθαμε. Το smartphone με την οθόνη 120Hz έχει κωδικό όνομα “Phoenix”, άρα υπάρχει πιθανότητα να είναι το Redmi K30.

Τέλος, στη βιβλιοθήκη κάμερας της Qualcomm ανακαλύφθηκαν οι καταχωρήσεις “phoenix_imx686”, “phoenix_s5k3t2”, “phoenix_gc02m1_depth” και “phoenix_gc02m1_front”. Με βάση αυτές τις εγγραφές, και αν όντως το Redmi K30 είναι το “Phoenix”, το smartphone θα έχει τη Sony IMX686 60MP, μία κάμερα 20MP και έναν αισθητήρα βάθους. Όσον αφορά τη selfie, δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο για τον GC02M1.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος Αίσωπος

βρέθηκε όμως μια εικόνα υποτίθεται του κ30 η οποία δείχνει το κινητό με μια θήκη. η θήκη καλύπτει το κουμπί άρα εκτός αν πρόκειται για κάποια φτηνότερη version του κ30 τα λεακς αυτά δεν αντιπροσωπεύουν το κ30. Γιατί δεν θα δουλεύει το side mounted fingerprint (εκτός αν η φώτο είναι κάποιο άλλο κινητό αν και δεν νομίζω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!