Redmi K30i 5G: Επίσημα με τετραπλή κάμερα και ρυθμό ανανέωσης 120Hz

, Redmi K30i 5G: Επίσημα με τετραπλή κάμερα και ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Από το πουθενά η Redmi χωρίς να το περιμένουμε, παρουσίασε το Redmi K30i 5G, ένα smartphone που μοιάζει σε σχεδιασμό και χαρακτηριστικά με το Redmi K30 5G που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019. Τα δύο αυτά smartphone έχουν μία διαφορά και αυτή εντοπίζεται στην κύρια κάμερα η οποία είναι 48MP.

Χαρακτηριστικά

Το Redmi K30i 5G είναι ένα smartphone με οθόνη 6.67 ιντσών IPS LCD η οποία έχει ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Επιπλέον, υπάρχει υποστήριξη για HDR10+ και προστασία από Gorilla Glass 5. Στο front panel υπάρχει και το διπλό punch-hole το οποίο φιλοξενεί κάμερα των 20MP και μία ακόμη depth κάμερα των 2MP. Εσωτερικά υπάρχει ο Snapdragon 765G σε συνδυασμό με 6GB μνήμη RAM τύπου LPDDR4X και 128GB τύπου UFS 2.1. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.500mAh και υποστηρίζει 30W fast charge.

Το τηλέφωνο όπως προαναφέραμε έχει μία και μοναδική διαφορά με το K30 5G η οποία εντοπίζεται στην κάμερα. Πιο συγκεκριμένα το K30i 5G έχει τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα στα 48MP με f/1.79, σε αντίθεση με το απλό K30 το οποίο έχει κύρια κάμερα στα 64MP. Την διάταξη της κάμερας συμπληρώνει ένας αισθητήρας ultrawide των 8MP, ένας super macro lens των 5MP και ένας depth sensor των 2MP.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.