Redmi K40: “Flagship killer” με Snapdragon 888 και τιμή 380€

Redmi K40, Redmi K40: “Flagship killer” με Snapdragon 888 και τιμή 380€

Η Redmi αναμένεται να ανακοινώσει το επερχόμενο flagship της K40, το οποίο θα προσφέρει Snapdragon 888 με τιμή μόλις 380 ευρώ. Η εταιρεία μας προετοιμάζει για το επερχόμενο μοντέλο μέσα από ένα poster, το οποίο μάλιστα μας αναφέρει πως η συσκευή θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, δηλαδή το Φεβρουάριο.

Μάλιστα, η ανακοίνωση αναφέρει (μέσω Google translate) ότι θα έρθει με τρομερή οθόνη, κάτι βέβαια που θα πρέπει να δούμε από κοντά. Δυστυχώς πέραν του teaser για την οθόνη και την επιβεβαίωση τιμής και Snapdragon 888, η εταιρεία δε μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Redmi K40, Redmi K40: “Flagship killer” με Snapdragon 888 και τιμή 380€

Τον προηγούμενο μήνα είχαμε δει τις πρώτες live φωτογραφίες του Redmi K40, οι οποίες επιβεβαιώνουν τετραπλό σύστημα κάμερας, οθόνη flat με οπή για τη selfie κάμερα αλλά και stereo ήχο. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι το “flagship killer” θα έρθει με θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, ενώ τουλάχιστον μία έκδοση (αν όχι η βασική) θα έχει 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Η τιμή των 380 ευρώ (2999 yuan) προφανώς αφορά την αγορά της Κίνας, χωρίς να γνωρίζουμε σε τι τιμή θα έρθει Ευρώπη. Βέβαια, αν έρθει κάτω από 500 ευρώ, τότε και πάλι μιλάμε για το πιο οικονομικό μοντέλο με Snapdragon 888.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.

Smartphones Redmi redmi k Xiaomi

Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Παγκόσμια διάθεση σε οκτώ συσκευές το 1ο τρίμηνο του 2024

Δύο μήνες αφότου η Xiaomi παρουσίασε το νέο της, ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα HyperOS, καμία συσκευή της δεν το έχει πάρει.