Redmi K40: Θα έχει Dimensity 1000+, οθόνη 144Hz και ταχυφόρτιση 33W

Redmi K40, Redmi K40: Θα έχει Dimensity 1000+, οθόνη 144Hz και ταχυφόρτιση 33W

Η Xiaomi ξεκίνησε τη σειρά Redmi K ως τα νέα flagship killers. Από την πρώτη παρουσίαση της σειράς, έχουν κυκλοφορήσει τα Redmi K20 και τα Redmi K30, που ήταν ακόμα περισσότερα. Τώρα, η κατασκευάστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα Redmi K40, και πρόσφατα μάθαμε τα πρώτα χαρακτηριστικά τους.

Αναμένεται, η Xiaomi να παρουσιάσει τα Redmi K40 μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οπότε περιμένουμε τα leaks να αυξηθούν. Προς το παρόν όμως, έχουμε μία ενδιαφέρουσα διαρροή από τον leaker @techyvillage.

Τα flagship killers 2.0 μπαίνουν στην εποχή του 5G

Αν όσα αναφέρει ο leaker ισχύουν, τότε το Redmi K40 θα έχει οθόνη με LCD πάνελ και ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Επίσης, το smartphone θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W και σύμφωνα με τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο leaker θα έχει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό του Redmi K40 θα υπάρχει ο MediaTek Dimensity 1000+ ο οποίος θα προσφέρει στο smartphone δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Επιπλέον, ο leaker αναφέρει ότι η κύρια κάμερα του smartphone θα είναι η Sony IMX 686 64MP που έχουμε δει σε αρκετά έξυπνα τηλέφωνα. Επίσης, στη φωτογραφία βλέπουμε τετραπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, στο κέντρο του γνωστού πλέον στρογγυλού module.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πόσα μοντέλα θα έχει η σειρά, αλλά αναμένεται να υπάρχει η βασική έκδοση, το K40 Pro, και ίσως κάποιο lite μοντέλο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Όσο καλό και αν είναι δεν μπορούμε να μιλάμε για flagship killer με lcd. Είναι μια πολύ αξιόλογη πρόταση. Μέχρι εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.